De demissionaire regering in Nederland heeft besloten om de binnengelaten gelukzoekers, die nu zorgen voor grote problemen in het opvang- en aanmeldcentrum in het Groningse Ter Apel, over het hele land te gaan verdelen. Dit regelt men via de spreidingswet, die inmiddels is aangenomen, waardoor gemeenten worden gedwongen zelf op zoek te gaan naar locaties om de nieuwste lading gelukzoekers op te vangen en nieuw genaturaliseerde mensen onder te brengen. Critici spreken van een bewuste beleidskeuze om Nederland verder om te volken. Het is de bedoeling dat de nieuwe regels op 1 februari van dit jaar ingaan.

In plaats van de instroom van ongewenste mensen in te dammen kiest deze regering van Mark Rutte ervoor om juist doorheen heel het land versneld gelukzoekers onder te brengen en voor statushouders actief op zoek te gaan naar woonplekken. Dit via een verdeelsleutel, zodat alle gemeenten in het land hiermee te maken krijgen. Zaken als het verhogen van het aantal gelukzoekers per locatie, statushouders in hotels onderbrengen, zelfs extra locaties voor deze statushouders, worden allen in de wet genoemd.

De rechtse oppositie reageerde met afkeuring op het aannemen van de nieuwe wet. PVV-leider Geert Wilders noemt het “ontzettend slecht nieuws” dat de spreidingswet in de Eerste Kamer is aangenomen. Fvd-voorman Thierry Baudet bekritiseerde de rol van de VVD hierin, de partij de volgens hem altijd tegen immigratie zegt te zijn, maar in werkelijkheid dit beleid juist aanvoert. De partij heeft een tool gemaakt, zodat nieuwsgierige burgers kunnen zien hoeveel asielzoekers de eigen gemeente straks moet opnemen.

Doe de check op asielcheck.nl!

Over de afgelopen jaren zorgden de zogenaamde asielzoekers in het Groningse dorp Ter Apel voor een spoor aan criminaliteit. Van vernielingen van auto’s, diefstal van de inwoners van het dorp tot aan het mishandeling van buschauffeurs. De ervaringen die de bewoners aldaar hebben met deze ‘asielzoekers’ worden middels dit beleid straks met de rest van het land gedeeld.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Spreidingswet Nederland: regering gaat buitenlandse gelukzoekers over hele land verdelen”

  1. Het woon- en leefklimaat wordt er niet beter op!

  2. Wat heeft stemmen nog voor zin ? Wat heeft de NAVO nog voor zin?
    Stukje bij beetje raken Nederlanders hun woongebied kwijt aan de verplichte instroom van vreemdelingen, aan wie onder dwang ook hun woningen worden weggegeven.
    Is dit een gelegaliseerde kolonisatie politiek of EU landje pik?
    Ook tradities, cultuur etc. komen steeds meer onder druk te staan!
    Er broeit een maatschappelijke veenbrand in Nederland. Stof tot nadenken en grote bezorgtheid!

  3. Het spreiden van de vreemdelingen naar de dorpen is strategisch bedoeld opdat geen dorp gespaard zou blijven van de systematische demografische transformatie. Ze willen geen enclaves die Germaans blijven en waar zich verzet zou kunnen opbouwen tegen de aanvallen op het etnisch en raciaal voortbestaan van het Germanenvolk. Ze weten dat er nu nog meer potentieel is voor de opbouw van weerstandsbolwerken in de meer rurale gebieden tegenover de steden die overgenomen worden; dat potentieel willen ze verzwakken door de spreidingsstrategie.

  4. Het zal niet in het Sas van Gent zijn.
    Migratie moet stoppen.

  5. Pure deportatie

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading