De nationalistische actiegroep Voorpost heeft begin van het jaar, aan de deur van een van de Van der Valk-hotels in Volendam, een oorkonde ‘Omvolker van het Jaar 2023’ uitgereikt. Volgens de organisatie faciliteert het bedrijf de massale instroom van asielzoekers, want het vangt tientallen miljoenen aan belastinggeld die uit de zakken van de Nederlandse bevolking komen. Voorpost roept Van der Valk zich maatschappelijk verantwoordelijk te gedragen en te stoppen met dit verdienmodel op kosten van de Nederlandse werkenden.

Onder de diverse regeringen van Mark Rutte (2010-2023) zijn de grenzen wagenwijd opengezet voor gelukszoekers uit de hele wereld. Het Centraal Opvang Asielzoekers (COA) heeft de taak om deze mensen op te vangen en van geld te voorzien. Vanuit dit beleid worden kosten noch moeite gespaard om dit beleid in goede banen te leiden, waarmee ook luxehotels worden ingezet om deze gelukszoekers van onderdak te voorzien.

Beelden van de actiegroep Voorpost in Volendam:

Met het uitdelen van gelden door het COA gaat logischerwijs de nodige corruptie gepaard. Ook binnen de familie Van der Valk is het onrustig. Eind september stond de familie voor de rechter vanwege een geschil over het huisvesten van immigranten. Een van de familieleden zou boven op de al enorme kosten nog eens dertig procent extra in rekening hebben gebracht bij het COA.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Voorpost: Hotelketen Van der Valk omvolker van het jaar”

  1. Eens. Eigen Volk Eerst!

  2. Onze eigen mensen (daklozen) moeten op straat doorbrengen terwijl die gelukzoekers de beste zorgen en eten krijgen.
    Gewoon schandalig

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading