Op 22 november 2023 wordt in Nederland de Tweede Kamerverkiezing gehouden om de zetels voor de landelijke volksvertegenwoordigers invulling te geven. De nationalistische organisatie Voorpost biedt de kiezers een extra handvat met een eigen kieswijzer, waarin een zevental nationalistische stellingnames zijn geformuleerd waarop de politieke partijen worden getoetst. De organisatie roept mensen op naar de stembus te gaan, maar wel met de juist informatie en deelt ‘Willems’ (Willem van Oranje, vader des vaderlands) uit aan politieke partijen als ze op een onderwerp middels gerelateerde moties, partijstandpunten, uitlatingen, een juiste koers varen.

Alle grote partijen worden onder de loep genomen; VVD; D66; Groenlinks-PvdA; Partij voor de Vrijheid; CDA; Socialistische Partij; Forum voor Democratie; Partij voor de Dieren; ChristenUnie; Volt; JA21; Staatkundig Gereformeerde Partij; DENK; 50PLUS; BBB; BIJ1; BVNL en Nieuw Sociaal Contract. Er wordt gekeken hoe deze partijen denken over een aantal stellingen, zoals hoe de partij staat tegenover de omvolking en de aanval op de Nederlandse tradities. Voor wie meer wil weten die kan hieronder op de verwijzing drukken naar de webstek van de kieswijzer.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Voorpost toetst politieke partijen met zevental stellingen op eigen kieswijzer”

  1. Volker Eigen, EigenVolkse Patriot

    Zou er dan in Holland geen enkele partij zijn die voor de billijke belangen behartiging van het Eigen Volk opkomt zoals in Vlaanderen wel gebeurt ?

Geef een reactie

Trending

%d