Bijna drie jaar na de moord op Samuel Paty in Conflans-Sainte-Honorine werd een andere Franse leraar, Dominique Bernard, zijn keel doorgesneden in zijn school in Arras (Atrecht) terwijl hij probeerde zijn leerlingen te beschermen. Opnieuw was de moordenaar – of wat dacht u – een moslim. Opnieuw gebeurde het op een vrijdag, de ‘gebedsdag’ van dat hatelijk clubje.

Daar waar Paty het leven moest laten door een leugen van een jonge moslima i.v.m. een cartoon van de ‘profeet’, wat ze bij de VRT blijkbaar vergeten zijn of bewust verzwijgen, werd Bernard gekeeld na een oproep van een Hamas-leider die moslims opriep om waar mogelijk de jihad te voeren.

De oproep van Khaled Mechaal, de voormalige leider van Hamas, die eiste dat moslims over de hele wereld hun woede kenbaar zouden maken, is inderdaad gehoord en zal nog lang zo blijven nazinderen, want in elk land van de EU zijn er slapende cellen en moorddadige individuen die vroeg of laat de stem van de radicale islam zullen laten ‘horen’.

De dader en zijn familie, Tsjetsjenen, die bekend staan voor islamterreur, ernstige radicalisering en waarvan een van hen reeds in de gevangenis verblijft voor dergelijke feiten, hadden al lang het land moeten uitgewezen zijn. Altijd maar dat zelfde verhaal…..Altijd maar opnieuw….

Natuurlijk stromen de veroordelingen van deze afschuwelijke daad binnen, natuurlijk volgen de politici elkaar op. Het staatshoofd en enkele ministers, die niets meer te zeggen hadden dan dat ze erg bedroefd waren, dat ze de aanslag veroordeelden en dat ze alles aan zullen doen om zo’n zaken in de toekomst te vermijden. Natuurlijk werd er onmiddellijk aan toegevoegd dat de meeste moslims brave mensen zijn en dat er geen amalgaam mag gemaakt worden.

Welnu, het is tijd om duidelijk te zeggen, zonder dubbelzinnigheden, dat degenen die medeplichtig zijn aan deze misdaad, waarbij twee andere leraren ernstig gewond raakten, verantwoordelijk zijn voor de dood van Dominique Bernard en het verdienen om medeplichtig genoemd te worden.

Heel links Frankrijk is schuldig; het heeft het bloed van Dominique Bernard aan zijn handen. Centrum (slap) rechts is eveneens schuldig, net als alle volksvertegenwoordigers die dertig jaar lang hebben gezwegen over de invasie van migranten en die patriotten hebben verhinderd hun land met alle middelen te verdedigen.

Ook het links journaille en de vakbonden moeten er van beschuldigd worden het bloed van het slachtoffer aan hun handen te hebben, net als de migranten- en antiracistische verenigingen, die volgestopt worden met subsidies om Frankrijk beter te kunnen vernietigen.

Eerlijk gezegd, we maken ons geen illusies, want elke keer als zoiets gebeurt, gebeurt er juist niets. Na de (ongepaste) krokodillentranen van de politieke elite zullen de Fransen de knuffeldieren- en de ballonnen/kaarsenhandel draaiende blijven houden en een wit marske organiseren.  En dan is het maar wachten tot een volgende geïmporteerde islamist toeslaat.

Henri Kissinger, de 100-jarige Amerikaans politicoloog, diplomaat en oud-politicus van de Republikeinse Partij, verklaarde op 11 oktober jl. het volgende aan Politico:  “Het was een grote vergissing om zoveel mensen binnen te laten met een totaal andere cultuur en religie en concepten, want het creëert een pressiegroep binnen elk land die dat doet”.

Natuurlijk is dat zo.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Mohammed M. snijdt leraar de keel over in Arras”

  1. Blanke mensen worden afgemaakt en/of verkracht en dat verdwijnt in de doofpot.

    Best wel vreemd… wij moeten de islam in onze Westerse landen liefhebben, maar in het Midden-Oosten moeten we ze haten. En vooral het uitverkoren volkje toejuichen.

  2. Dirk VANDEPUTTE

    Welke gezonde burger heeft de moed om, boven de partijgrenzen heen, een ploeg met mentaal nog gezond gebleven medeburgers samen te stellen om in het kader van boven vernoemde wantoestanden de staat een proces aan te doen? Dat is al eerder gebeurd voor pietluttigheden, maar dit is andere koek. De staat heeft de grondwettelijke plicht zijn burgers te beschermen. Dat doe je niet met criminaliteit ongebreideld en ongecontroleerd binnen te halen, ze zonder bijhorende plichten dezelfde rechten te geven als u en ik en ze tot slot te belonen met de Belgische nationaliteit. Dat degradeert dit laatste tot een vodje papier.
    Niet drummen…

  3. Correcte analyse en duiding Roeland – maar wat baten kaars en bril…

Geef een reactie

Trending

%d bloggers liken dit: