Gisteren zijn op de sociale media beelden terechtgekomen van een racistische mishandeling van een blanke man door losgelagen negerjeugd in een Haagse tram. Op de beelden is de man omsingeld en krijgt hij diverse klappen te verwerken, ook wordt er op hem ingestoken, op de beelden is een mes te zien. De politie van de stad Den Haag heeft gereageerd op een boze reactie van volksvertegenwoordiger Geert Wilders, die de beelden via zijn twitter-account heeft verspreid, de politie spreekt van ‘vervelende beelden’ die inmiddels bekend zijn en doorgestuurd naar de juiste afdeling.

In het verleden werd op ReactNieuws al vaker melding gemaakt van racistisch geweld, specifiek uit de negerhoek en gericht tegen blanken. Al zo’n tien jaar terug viel op dat dit soort van roekeloos geweld uit Amerika is komen overwaaien en zich richt tegen makkelijke prooien met een blank huidskleur. Toentertijd werden een taxichauffeur en een blinde man in Amsterdam neergeslagen.

Via het Telegram-kanaal ‘White Lives Matter Nederland is een pro-Blank initiatief.’ werden we aandachtig gemaakt op de beelden, de organisatie zegt over het voorval het volgende;

Nederland. Blanke man word aangevallen in de tram. Het escaleert tot geweld met steekwapens. 🤝🏻 Zonder eendracht komen wij in deze situatie terecht. Tribe & train.

Bekijk hieronder de beelden, let wel op, ze zijn schokkend:

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Zoveelste racistische mishandeling door negerjeugd, nu in Haagse tram”

 1. In Frankrijk is een 29 jarige vrouw zo zwaar verkracht (met een bezemsteel) dat ze haar een volledige maand in een coma moesten houden. Haar lichaam is zo zwaar beschadigd dat het zelfs nu niet zeker is of ze kan herstellen.

  En de dader is uiteraard een-je-weet-wel-wat. Zoals gewoonlijk…

  https://europerenaissance.com/2023/09/08/father-slams-french-governments-silence-after-migrant-tortured-and-raped-his-daughter-megane-with-a-broomstick/

  1. Een “oudere”” (ge weet wel !)

   Zou de dader misschien een…..;”jongere” (ge weet wel !) kunnen geweest zijn ?

 2. IK HOOP DAT DEZE BEELDEN NIET ECHT ZIJN ? want ik zag toch meerdere blanke mensen op deze tram , en geen enkele blanke kwam deze man te hulp ? SCHANDALIG ?LAFFE BLANKE BURGERS ? DIT IS EEN MOOI VOORBEELD VAN DE NABIJE TOEKOMST ? WAKKER WORDEN
  BLANKEN ? HET IS 12 UUR DUS HOOG TIJD , DAT AL DEZE ZWARTE PARASIETEN GEPAST AANGEPAKT WORDEN ? NIET DOOR DE POLITIEK WANT DIE ????????

  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 3. Helaas dagelijkse kost… Blanke mensen moeten dringend wakker worden.

  Hier uitstekende (20 minuten durende) video-toespraken van onze Amerikaanse kameraden van de NJP (National Justice Party). De eerste video is Mike Peinovich.

  https://nationaljusticeparty.com/2023/09/09/mike-peinovich-the-possibility-of-white-nationalism/

  De tweede video is Warren Balogh.

  https://nationaljusticeparty.com/2023/09/09/warren-balogh-our-worldview/

 4. Met z´n allen tegen 1. Moedige man.

Geef een reactie

Trending

%d bloggers liken dit: