Blanken geen echte Londenaren volgens burgemeester van de stad

De Londense burgemeester Sadiq Khan en zijn ambtenaren zijn deze week onder vuur komen te liggen na het verspreiden van een racistische opmerking bij een afbeelding op de webstek van de gemeente. Op de foto werd een blank gezin met op de achtergrond de Londsense Big Ben en London Eye afgebeeld met daarboven de tekst ‘geven niet de echte Londenaren weer’.  Burgemeester Khan werd bedolven onder kritiek, bood zijn excuses aan en inmiddels zijn tekst en afbeelding van de webstek van de gemeente London verwijderd. De bewuste zin was bij de afbeelding geplaatst door een beleidsmedewerker, zo kreeg de pers te horen.

Volgens burgemeeser Khan gaf de opmerking van de beleidsmedewerker niet de opvattingen weer van hemzelf en was het een vergissing dat deze erbij is gezet. Toch lijken dergelijke opvattingen in lijn te liggen met eerder uitspraken van Khan, zo zouden er volgens hem teveel blanke mannen in bepaalde besturen zetelen en ziet hij het als onderdeel van zijn taak als burgemeester om dit te veranderen.

Londen is de afgelopen jaren snel van bevolkingssamenstelling veranderd. De inheemse bevolking heeft de stad in grote aantallen de rug toegekeerd. Ze bestond de miljoenenstad in 2001 nog voor 59,8 procent uit Engelsen, in 2021 was dit nog maar 36,8 procent.

6 comments

 1. Kennelijk is zijn uitlating nog een stuiptrekking van de BREXIT 2020.
  De stichting van een Europese bananenrepubliek.
  In de droom van Europisten is geen plaats voor eigenheid en soevereiniteit. Uitsluitend links-liberaal gedachtengoed en vrijhandel. Aan de top EU politici die elkaars landen koloniseren en innemen. Onder het motto ‘verenigd in verscheidenheid’. Sadiq Khan gelooft daar kennelijk (nog) in.

 2. Het is te triest voor woorden wat er met het Westen gebeurt. Eke dag zie en hoor ik het want ik kan mijn ogen en oren er niet voor sluiten. In de oer-Hollandse straat waar ik woon hoor je nu allah ou akbar en zie je steeds meet hoofddoeken en zwarte mensen en idd steeds minder blanken. Ja zeg het maar, weer zo’n radicaal rechtse lul.

 3. Alle rassen en volkeren bij elkaar werpen is tegen de orde die door God gewild is op aarde; zoals andere groepen moeten blanken eigen gebied hebben om in te wonen en het is dan ook een onrecht en misdaad dat vreemde stammen hier massaal binnengehaald worden in blanke erflanden. Wat raciaal-marxisten een morele daad achten is dus in werkelijkheid misdadig, en de praat over papieren of geen papieren die in de partijpolitiek als afleidingsmanoeuvre gehanteerd wordt is dus naast het punt; het punt is dat raciaal-etnische groepen niet in hun landen vervangen mogen worden door andere, vreemde volkeren, en papieren geven aan die laatsten verandert de ontologische realiteit niet van de demografische veroveringscampagne die gaande is; integendeel, het consolideert hun onwettige overname van blank landgebied.

  Heel “toevallig” is het een bepaalde etnische groep, verspreid over de wereld, met een historische haat jegens de westervolkeren en die de geopolitieke machten stuurt, die de demografische vervanging in Europa organiseert. De Croo en kompanen zijn eunuchen van die geldmachten.

  Het raciaal-marxisme betreft de overzetting van de marxistische subversieve tactieken van het domein van economie (afschaffing van persoonlijk eigendom) naar het domein van ras en etnie (het doen verdwijnen van de blanke volkeren) zoals het cultuur-marxisme die overzet naar het domein van cultuur; de aanvallen op het natuurlijk gezin en de natuurlijke patriarchale orde door sodomie, transgenderisme en kindermoord (abortus) volgen ook die tactieken. De anti-blanke fenomenen die ge dus ziet in academia, filmindustrie etc. zoals het “zwartwassen” van blanke personen (historische en fictieve) zijn dus gramsciaanse meta-politiek.

  Ondertussen zaaien de orc-bevelhebbers in Minas Morgul (Brussel) paniek omtrent koeien die protten laten in de wei; daar ligt volgens hen de grote dreiging van deze tijd.

 4. Ach jah, gedaan door een beleidsmedewerker.
  Een handige manier om je te verschuilen achter een niks.
  Hoe dikwijls krijgen we dezelfde uitleg niet te horen als de “elite” de fout in gaat.
  Mag Ik zeggen bijna altijd?
  Ik zit er niet veel naast als je kijkt naar statements die door overheden gegeven worden.
  Maar jah een persoon van kleur kan volgens het hedendaags narratief geen racist zijn toch??

Geef een reactie