Golf van allochtoon geweld op Vlamingen: eerste protestacties

Vlaanderen wordt getroffen door een golf van brutaal allochtoon geweld op Vlamingen. Vrijwel elke dag komen er nieuwe getuigenissen van Vlamingen die door allochtonen aangevallen, vernederd, afgetuigd en zelfs vermoord worden. Een klein overzicht, enkel van de maand augustus.

Kaakbeen verbrijzeld in Denderleeuw

De aandacht werd voor het eerst prominent getroffen door de aanval op David (47) in Denderleeuw. Na een discussie met een allochtone fietser die op het voetpad reed werd hij wat later laf aangevallen en buitensporig toegetakeld: zijn kaakbeen werd gebroken, neus gebroken, tanden kapotgeslagen.

Moord in Ninove

Meteen daarna werd een Vlaming vermoord in Ninove. Na een discussie aan de uitgang van de Carrefour ging op 4 augustus een allochtoon Nico De Groote (46) met genadeloos geweld te lijf. De Vlaming kreeg onverwachts een enorme slag op de keel, viel achterover en bleef in coma achter. Hij stierf wat later aan zijn verwondingen.

Moordpoging op Vlaamse vrouw van 89 in Ninove

Op 7 augustus werd een Vlaamse vrouw van 89 jaar (!) brutaal overvallen door een 18-jarige Marokkaan in de Armand De Riemaeckerstraat in het centrum van Ninove. De bejaarde Vlaamse dame werd genadeloos tegen de grond gesmeten en raakte daarbij levensgevaarlijk gewond.

Afghaan steekt 15-jarige neer in Blankenberge

Op 8 augustus viel een 27-jarige Afghaan in Blankenberge een jongen van 15 aan. Hij gaf hem meerdere messteken in de rug. Nadat de agressieve crimineel ook de politie aanviel werd hij neergeschoten, maar enkel verwond.

Protestactie: Vlaamse levens tellen ook – #VLTO

Na deze allochtone aanvallen op Vlamingen werd er een eerste keer geprotesteerd onder het motto ‘Vlaamse levens tellen ook’. Op initiatief van Project Thule en United93 verzamelden 150 boze Vlamingen op 15 augustus in Denderleeuw en eisten dat er aan het anti-Vlaamse geweld een einde komt. ‘Dit is geen zinloos geweld: Er is een duidelijk patroon van doelgericht geweld van allochtonen tegen Vlamingen. De drijfveer is antiblank racisme, aangemoedigd door de pers en door de lakse overheid.’

Er werd aangekondigd dat er opnieuw op straat zou betoogd worden bij nieuwe aanvallen op Vlamingen, en het ziet ernaar uit dat de golf doorgaat:

Vlaams kind van 13 vernederd en geslagen in Sint-Truiden

Via het internet werden rond 9 augustus beelden verspreid van een 13-jarig Vlaams kind dat in Sint-Truiden verplicht werd te knielen met de broek op de enkels, en afgetuigd wordt door allochtonen. De feiten dateren al van februari, maar werden wellicht door familie verspreid uit radeloosheid omdat politie en gerecht weigerden de daders aan te pakken en nu ook de broer van de jongen bedreigd werd.

Meteen nadat de beelden verspreid werden lukte dat dan toch. De lokale burgemeester liet daarop veelzeggend weten: ‘We kunnen dit niet blijven tolereren!‘ Waarom ze het dan al die tijd WEL getolereerd heeft, daar hebben we het raden naar…

Zelzate: Vlaams meisje krijgt zware vuistslag tegen hoofd van neger

Over op 17 augustus dan naar Zelzate, bestuurd door de communisten van de PVDA, die staan voor open grenzen en een laks veiligheidsbeleid. Een jong Vlaams meisje moet knielen voor een groep allochtonen, wordt ervan beschuldigd ‘nigger’ te hebben gezegd (wat zij ontkent), om dan afgetuigd te worden: eerst door een allochtone jonge vrouw, dan langs achter met een zware vuistslag door een neger.

Zelzate: Vlaamse jongen moet voeten kussen van allochtonen

En in Zelzate is de jacht op Vlamingen onder het communistische pro-islambestuur van PVDA echt geopend, want ongeveer gelijktijdig duiken andere schokkende beelden op: een jonge Vlaming wordt omsingeld door een groep allochtonen, die hem als vernedering dwingen hun voeten te kussen en dan in elkaar slaan.

Wordt deze lijst nog vervolgd in augustus? Het valt te vrezen dat dit niet vanzelf zal ophouden.

De leugenpers houdt al deze feiten zoveel mogelijk verborgen, om de olifant in de kamer niet te moeten benoemen: er is een massale racistische golf van geweld aan de gang van allochtonen tegen Vlamingen. Help de waarheid verspreiden door dit artikel rond te sturen, te delen, te plaatsen op Facebook, te retweeten! Want alleen door de waarheid te spreken en te kennen kan een probleem aangepakt en opgelost worden. Onze Vlaamse volksgenoten, bejaarden, kinderen verdienen veiligheid!

10 comments

 1. Dit is het resultaat van de perfide Linkse “Eigen Volk laatst” ideologie, die ook door politiek-correct journaille wordt gepromoot. Verkwist uw geld dus niet aan aankoop van politiek-correct ontaarde journaille gazettepraat. U kunt uw aardappelschillen trouwens toch ook deponeren op reclame bladen.

 2. Ik hoop dat politici, rechters en journalisten beseffen dat ook zij verantwoordelijk zullen worden gehouden voor hun medeplichtigheid en opzettelijke nalatigheid. Anti-blank geweld is een gevolg van het verraad van het establishment.

 3. Het Coudenhove-Kalergi plan in de praktijk gecombineerd met het moslimbroederschap ‘Project’, goedgekeurd door onze linkse leiders en gepromoot door de media, het nieuwe Eurabie, anti blank, pro islam en pro black. Ik ben niet de enige wiens bloed kookt en er komt een moment van omslag, dan keert het tij en degene die dit veroorzaken kunnen zich dan niet meer verbergen.

 4. Blanke enclaves moeten opgebouwd worden waar alleen inheemse blanken kunnen wonen; het is onaanvaardbaar dat blanke jongeren gelijk opgejaagd wild rondlopen terwijl de zonen van Cham op hen loeren om hen te mishandelen. Aan jongeren moet ook geleerd worden tribaal te zijn, blanke groepen te vormen waardoor zij niet alleen en geïsoleerd omringd komen te staan door de vijanden, en het is belangrijk dat zij zich sterk en weerbaar maken om te kunnen vechten wanneer zij aangevallen worden.
  De ruitervolkeren in Scythië waar wij van afstammen waren tribaal en flexibel (nomadisch met paardenkudden) met een krijgerscultuur en konden daarom moeilijk onderworpen worden door veroveraars.
  Het gaat hier over het overleven van de blanke volkeren in het Westen die de Zwarte Macht in Brussel wil verwoesten; men kan niet doen alsof men hier in een hoog-vertrouwenssamenleving woont; het systeem en het bewind zijn vijandig aan de inheemse bevolking en zodus moeten blanke tribale structuren opgebouwd worden om die bevolking daartegen te verdedigen.


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 5. Het meest verontrustend is dat ze hun ware aard ongestraft kunnen blijven tonen. Stel je voor dat een bende blonde jongens dit met een allochtoon zou doen: de media zouden uitzinnig tekeer gaan over racisme, discriminatie .. je weet wel. Het is gewoon onze eigen schuld en met “ons” bedoel ik al wat links, groen, communist of .. het zijn er teveel … vul zelf maar verder in.


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 6. De vraag blijft, hoelang gaan wij dat blijven tolereren. Hoelang gaan wij ons laten vernederen door dat allochtone gespuis.
  Hoelang gaan wij onze kinderen laten mishandelen. Hoelang gaan wij als volwassen in ons eigen land laten verdrijven. Het word tijd dat we op straat komen en onze tanden laten zien als een echte leeuw. Baas in eigen land. Eigen volk eerst.

  1. De overheid en de politici, op een paar boze uitzonderingen na, hebben geen benul van wat islam is en wat er ons te wachten staat eenmaal deze in onze maatschappij is binnengeslopen of beter: binnengelaten, getolereerd, gepamperd .. ik stop hier want het wordt me te machtig


   https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Geef een reactie