Syrische asielzoeker steekt kleuters neer in Franse Annecy

Zes personen, waaronder vier peutertjes, zijn in Annecy (Haute-Savoie) door een Syriër neergestoken en daarbij ernstig verwond. Drie van de slachtoffers verkeren in een acute levensbedreigende situatie.

Volgens de informatie, waarover we tot nu toe beschikken, viel de 31-jarige man (getooid met een soort tulband) rond 9u45 kinderen van ongeveer drie jaar oud aan in een park aan het meer van Annecy.

De man die gearresteerd werd, een zekere Abdalmasih H., blijkt een Syrische asielzoeker te zijn. Naar verluidt is hij echter een ‘erkend (maar afgewezen) asielzoeker’. Traditiegetrouw was de man niet gekend bij de politiediensten. We hadden ook niets anders verwacht!

Volgens een bron dicht bij het onderzoek, heeft hij asiel aangevraagd bij OPRA (het Franse bureau voor de bescherming van vluchtelingen en staatlozen) op 28 november 2022, dit volgens de normale procedure. Intussen had hij de vluchtelingenstatus gekregen in Zweden, omdat zijn aanvraag in Frankrijk eerder al was afgewezen, aldus dezelfde bron. In zijn asielaanvraag verklaarde hij een christen uit Syrië te zijn. Hij woont ‘sinds 2013’ in Zweden, is getrouwd met een Zweedse vrouw en heeft een kind bij haar verwekt.

Men kan zich hierbij terecht de vraag stellen wat dat heerschap in Frankrijk kwam doen.

Een verwarde man, of wat had u gedacht

Een interview met een medewerker van leLac d’Annecy wordt al gebruikt om zijn wereldvreemdheid (lees psychische toestand) aan te tonen.

 “Twee maanden lang kwam de man elke dag op een bankje zitten, gekleed in het zwart, zwarte rugzak, donkere bril, bebaard. Hij had altijd een fles water bij zich met gele vloeistof erin. Hij sprak niet”. Een medewerker van de pontons beschreef een man die al die tijd stil maar niet agressief was geweest.

Met andere woorden: een gestoorde man die medische begeleiding nodig heeft, geen strafrechtelijke vervolging.

We gaan over tot de orde van de dag.

3 comments

  1. Verschrikkelijk ! Instanties die dit figuur door de eindcontrole heen hebben geholpen mogen zich wel achter de oren gaan krabben. Ze hebben meermaals gefaald ! Telkens een psychologisch testje bij binnenkomst had misschien al voldoende geweest om deze deze gewetenloze idioot terug te sturen naar het land van herkomst..

  2. Hoogstwaarschijnlijk deed hij alsof hij Christen was om meer sympathie van de Zweedse regering te krijgen toen hij asiel aanvroeg. Zichzelf als Christen identificeren was hoogstwaarschijnlijk een truc om zijn asielaanvraag te versnellen om zo Europa binnen te komen.
    Ze liegen ook allemaal over hun leeftijd op die vluchtelingenformulieren om hun kansen op toelating tot asiel te vergroten.
    Heb je ooit gehoord van een Christen die recent zo’n gruwelijke aanval op vrouwen en kinderen heeft uitgevoerd?
    Hoe dan ook, dit is weer het zoveelste voorbeeld van waarom het een verschrikkelijk slecht idee is om vijandige Arabische migranten in je land uit te nodigen, met dodelijke gevolgen.

Comments are closed.