Verklikkers van de communistische PVDA hebben een cafébaas 6 maanden cel bezorgd voor een meme. De cafébaas van café Picasso in Leuven had tijdens een gezellige avond twee grappige memes op de gevel geprojecteerd: eentje die luidde ‘liever koeien in de wei dan nog een asielzoeker erbij’, en eentje die luidde ‘ My generation had Wonder Woman. Your generation has, Wonder if it’s a woman.’

Op het terras bevonden zich echter verklikkers van de extreemlinkse PVDA, Stijn D’Hondt en Toon Melis. Die trokken naar het regime, dat communisten beweren te bestrijden, en legden klacht neer wegens ‘racisme’ en ‘seksisme’. En dat leidde zowaar tot de waanzinnige straf van 6 maanden effectief. Ter herinnering: in dit land krijg je voor een groepsverkrachting een fopstrafje, zoals een opstelletje schrijven.

Trotse verklikkers

Zowel de verklikkers als de PVDA-mantelorganisatie waartoe zij behoren, Comac Leuven, zijn bijzonder trots op het resultaat.

Toon Melis

Linkse rechters

Een mens vraagt zich dan af in welk gekkenhuis rechters voor zo’n grappige memes ook effectief veroordelingen uitspreken. Dat zou in dit geval de correctionele rechtbank van Leuven geweest zijn. Er zijn daar dus blijkbaar een stel stevig linkse activistische rechters aan het werk…

Verklikking is een vast onderdeel van een communistisch regime, zoals de extreemlinkse PVDA het volgens haar partijprogramma ook in ons land wil vestigen. Communisme is ook tegen vrijheid van meningsuiting, en humor is in elk communistisch regime dan ook iets dat streng onderdrukt wordt.

Communisme is wereldwijd verantwoordelijk voor naar schatting 100 miljoen doden.

Overblijfselen van slachtoffers van het PVDA-communisme in Cambodja

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “PVDA-verklikkers bezorgen Leuvense cafébaas 6 maanden cel voor meme”

 1. Die Stijn D’Hondt is ook organisator van protestacties tegen de uitspraak in de zaak Reuzegom onder de naam ‘Justice for Sanda’.

 2. > Als Dalilla Hermans haar anti-blanke rassenhaat verkondigt dan krijgt ze een topfunctie in Brugge.
  > Als er eens een grap gemaakt wordt op café over allochtonen dan krijg je een effectieve celstraf.

  Zelfhatende blanken van PVDA zullen er steeds alles aan doen om een Vlaming te ruïneren en radicaal-linkse rechters verbergen zelfs niet eens meer dat ze politiek benoemd zijn.
  Als Vlaming sta je anno 2023 echt onderaan de ladder.

 3. Het is eigenlijk waanzinnig dat een verkrachter letterlijk minder celstraf krijgt. Wij leven echt in een judeo-liberale hel.

  Voor zij die het niet weten; Sven Longshanks (Echte naam James Allchurch) van Radio Albion is veroordeelt tot 2,5 jaar vanwege racistische uitspraken. James heeft zware gezondheidsproblemen en alle hulp is welkom. Voor meer info klik op de link:

  https://www.patrioticalternative.org.uk/support_james_allchurch_with_a_letter

 4. De onzin is ook in het hoofd van de berichtgever; Nergens bloeit humor zo spetterend op als in (‘communistische) onderdrukking. Blijkbaar heeft de schriijver nooit DDR cabaretiers gehoirrd,zoals die Stachelsweine en das Lwch und Schießgesellschaft of Chinese muurplakkaatcartoons.

 5. Erwin Schauvliege

  Als een imam zich uitspreekt tegen homo’s en vrouwen, wordt dit met de mantel der liefde bedekt. Het is ook al vele jaren geleden dat men een imam eens uitnodigt in een praatprogramma zoals bvb ‘De Afspraak’ of ‘De Zevende Dag’. Men is blijkbaar bang dat dergelijke personen openbaar hun mening zouden geven. Maar ik heb dit nog nooit van jullie noch van de rechtse politieke partijen horen vragen of claimen.

 6. Waarom de naam van die rechter niet vernoemen? Altijd interessant om dat te weten. Zowaar eens een lijstje aanmaken van al die activistische rechters in dit apeland ( dic. Mark Eyskens ).

 7. Een zoveelste “stop islamisering” veroordeling. Waar blijven de VB en N-VA politici om re wet te veranderen?

Trending

%d bloggers liken dit: