Ja, de nieuwe LGBT-vlag is een pedofielenvlag

De vaderlandslievende activist Dries Van Langenhove postte deze week een veelbesproken filmpje op sociale media. Hij stapt een winkel in Brugge binnen waar de nieuwe LGBT-vlag wappert, met regenboogstrepen, driehoeken en een cirkel. Vervolgens vraagt hij de uitbaters waarom ze de ‘pedofielenvlag’ aan hun gevel hebben hangen.

Meteen barstte een gehuil los bij de regimepers: Dries zou ‘haat’ tegen homo’s verspreiden. Maar helaas voor de pers: Dries heeft gelijk. De nieuwe LGBT-vlag IS inderdaad een pedofielenvlag.

Voor alle duidelijkheid: de oude, klassieke homovlag is een vlag met ‘regenboogstrepen’. Daarover gaat het hier niet. Die wordt gebruikt sinds de jaren ’70:

De vlag waarover het hier gaat is deze vlag: die met driehoeken en een cirkel erbij. Dit is de ‘Progress Pride vlag’ of ‘Intersekse Pride vlag’, en ze wordt maar gebruikt sinds 2018.

Als je goed kijkt zie je dat driehoeken zijn toegevoegd met, van rechts naar links, zwart en bruin. Dat staat voor homo’s van zwarte en bruine huidskleur: tot zover niets aan de hand. Maar dan komen strepen in lichtblauw en roze. Dat is een vreemde keuze, want in de Westerse beschaving zijn dat traditioneel de kleuren van jonge kinderen: blauw voor jongetjes, roze voor meisjes. De kleuren worden in het Engels aangeduid als ‘baby blue‘ en ‘baby pink‘.

Er is dus weinig twijfel mogelijk: deze ‘nieuwe’ vlag zoekt nadrukkelijk toenadering tot kinderen.

Net voor de komst van de nieuwe LGBT-vlag was er op internet en sociale media een vlag verschenen ter ere van pedofielen. In marxistisch jargon worden die vergoelijkend aangeduid als ‘Minority Attracted Persons’ of MAP. Die vlag ziet er zo uit met, jawel, onderaan het roze van meisjes en bovenaan het blauw van jongens:

Het spreekt voor zich dat het regime en de machtige LGBT-lobby ontkennen dat het opnemen van baby-roze en baby-blauw in de ‘nieuwe’ vlag een steunbetuiging aan pedofilie zijn.

Ook protest vanuit LGBT

Toch zijn er verstandige mensen die zelf LGBT zijn die wél de moed hebben de waarheid te zien en er zich tegen uit te spreken. Zoals hier:

Vertaald: ‘ Er zijn twee mogelijkheden: ofwel vergelijken de gebruikers van de ‘progress pride vlag’ homo’s met kinderen, ofwel willen ze insinueren dat homo’s toegang willen krijgen tot kinderen – en dat het ‘progressief’ zou zijn om dat te doen. Lesbiennes en homo’s van vorige generaties hebben hard gevochten om het vaste geloof te weerleggen dat homoseksualiteit verbonden is met pedofilie. De ‘progress pride vlag’ wekt dat valse geloof terug tot leven, en draait 70 jaar vooruitgang terug.’

Dat is een moedige stelling die alle respect verdient.

Drag queens blijken pedo

Maar nu de vlag met babykleuren gehesen is door de LGBT-lobby is de aanval op kinderen wel degelijk ingezet. Over de hele wereld proberen ‘drags’, travestieten die van oudsher seksueel getint vermaak brengen in homobars, toegang te krijgen tot kinderen. Dat leidt op een voorspelbare manier tot pedofilie, met kindermisbruik en verkrachting.

4 comments

 1. Wat is de betekenis van de witte lijn, driehoek en cirkel?

 2. Linkse radicalen lokken onze kinderen om hen seksueel te misbruiken. Ze willen kinderen op een zo jong mogelijke leeftijd indoctrineren en perverteren (genderpropaganda, drag queen story hour in bibliotheken…). Hou je kinderen zover mogelijk weg van deze marxisten want dat zijn pedofielen. zij vertegenwoordigen het kwade en kunnen niets anders dan vernietigen. Het pad van de nationalist is daarentegen nobel en rechtvaardig.

 3. Links-liberaal ongedierte en pedo-gedoe gaat hand in hand. Altijd zo geweest.

  Voor zij die het niet weten; Sven Longshanks (Echte naam James Allchurch) van Radio Albion is veroordeelt tot 2,5 jaar vanwege racistische uitspraken. James heeft zware gezondheidsproblemen en alle hulp is welkom.

  De rechter staat overigens bekend om pedofielen niet naar de cel te sturen vanwege gezondheidsproblemen. Typisch links-liberaal gedrag. 100% walgelijk.

  https://www.patrioticalternative.org.uk/support_james_allchurch_with_a_letter

  Mark Collett en Blair Cottrell praten over de schandalige zaak.

  https://odysee.com/@MarkCollett:6/PWR210:c

 4. Er zijn er meer dan ge denkt die ook van die mening zijn.Volgend jaar een Ruk naar Rechts bij de verkiezingen.

Comments are closed.