Nieuw luid House- en Technofestival op komst in Brustem, Sint-Truiden

Onlangs verzamelden tussen de 5000 en 10.000 mensen onverwachts in Brustem, Sint-Truiden, voor een niet-aangevraagd feest, in modieus Engels ‘rave’ genoemd. Er werd geen inkom gevraagd en geen buitensporige prijzen gevraagd voor eten en drank. De mensen gedroegen zich verantwoordelijk en verstandig; er waren dus geen noemenswaardige incidenten.

Maar: er werden dus ook geen belastingen of BTW betaald. En DAT kan door de staat niet getolereerd worden, want die heeft een monopolie op diefstal. Dus schoot het regime in actie met een enorme lading Indoctrinatie&Propaganda via alle gekochte mediakanalen. De schatrijke subsidiesponsclub Natuurpunt deed ruim haar duit in het zakje: reeën zouden bij bosjes sterven, eieren van velduilen zouden niet uitkomen, de voorjaarsflora zou geschonden zijn (wat dus een platte paardebloem betekent) en er zou zowaar een dassenburcht ‘verstoord’ zijn. Alsof die beesten geen 4 poten hebben en na een tijdje gewoon terugkomen.

En wat blijkt nu? Binnen 10 dagen vindt gewoon op DEZELFDE plek een TOEGELATEN pokkeluid muziekfestival voor House- en Technomuziek plaats. Ja hoor: 500 mensen zullen in open lucht mogen deelnemen aan het luide elektronische festival ‘Lust Outdoor 2023’.

Maar deze keer zal er wel braaf afgedokt worden aan de monopoliestruikrover, de staat. Hier geen gratis inkom, wel 20 euro. Maar dan heb je niets gedronken: de ‘goedkopere’ drankbons kan je enkel bestellen in een pakket van 90 (!) euro, dat betekent dus liefst minstens 3 euro per consumptie. En haast je maar om die te bestellen, zo zegt de organisator, want als je dat niet doet en je koopt ze op het terrein zelf zijn ze… nog duurder. Dan gaan we dus richting 4 euro voor een pintje!

Maar hey, dan is er plots géén probleem meer met de reetjes, de uiltjes, de dasjes en de paardebloemetjes. Moraal van het verhaal: de hele hysterische verontwaardiging was alweer hypocriet, het draait in dit regime enkel nog om macht, controle en geld.

One comment

Geef een reactie