Om de aandacht te vestigen op geweld tegen vrouwen zijn een aantal Canadese politici met roze naaldhakken door het Parlement gelopen. De video hiervan deed veel mensen op de sociale media afvragen of ze daar gek zijn geworden en dat het nogal beledigd is. Volgens de Canadese minister van transport, Omar Alghabra, komt geweld tegen vrouwen nog steeds veel voor en willen de wettenmakers met deze actie aandacht vragen voor dit fenomeen en mannen en jongens onderdeel maken van de oplossing. Een collega-minister was ingenomen dat individuen van alle partijen, over het hele politieke spectrum, aan deze actie meededen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Canada: Mannelijke politici op roze naaldhakken tijdens zitting Parlement”

  1. Ongelofelijk, wat een lol, volgende keer naar het travestie bal ?

  2. Dirk Monballiu

    De wereld is om zeep!

  3. en dat gaat door als leiding van een land

Trending

%d bloggers liken dit: