Het Belgische gerecht heeft aan het Europees parlement de opheffing van de onschendbaarheid gevraagd van het Griekse Europese Parlementslid Alexis Georgoulis.  Dat werd zopas in Straatsburg bekend gemaakt.  Georgoulis is in Griekenland een zeer bekend acteur, en speelde mee in tal van films en TV-reeksen.  Hij werd in 2019 verkozen op de lijst van de extreemlinkse partij Syriza, met 29% in opiniepeilingen vandaag de tweede grootste partij van Griekenland.

Syriza maakt in het Europees Parlement deel uit van de communistische fractie GUE-The Left, waartoe ook de PVDA/PTB behoort.

Uit berichten in de Griekse pers blijkt dat de klacht tegen Georgoulis al drie jaar geleden werd ingediend, door een Griekse juriste die nu in Brussel voor de Europese Commissie werkt.  Zowel zijzelf als het gerecht in België bewaarden gedurende 3 jaar het grootste stilzwijgen.  Maar nu het gerecht Georgoulis wil ondervragen kwam de zaak onvermijdelijk in de openbaarheid, omdat het Europees parlement moet oordelen over de vraag tot opheffing van zijn immuniteit.

Georgoulis ontkent de feiten en ziet politieke beïnvloeding: de Grieken trekken op 21 mei naar de nationale stembus.   

Opmerkelijk is dat de naam van de vrouw die de klacht indiende door het Belgische gerecht niet bekend werd gemaakt, en zijzelf anoniem wilde blijven, maar haar naam toch gepubliceerd werd in de Griekse pers. Zij blijkt zelf ook politiek actief te zijn, en wel bij de linkse partij PASOK, die in peilingen op 11% staat.         

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Europees Parlementslid uit fractie met PVDA verdacht van verkrachting”

  1. In Engeland zijn er duizenden (minderjarige) Blanke slachtoffers van verkrachting door immigranten. De daders hebben bergen geld verdient en het rotte britse gerechtsapparaat doet weinig tot niets. Die smeerlappen mogen hun rijkdom blijkbaar houden.

    Robin Tilbrook, een advocaat, heeft als enige nu een zaak gewonnen voor één van de slachtoffers door geld te eisen van die daders.

    Mark Collett heeft Robin Tilbrook als gast. Afgrijselijk om te horen hoe het corrupte britse gerechtsapparaat de slachtoffers heeft behandeld terwijl de daders in een open gevangenis zaten met oa. een golfbaan en bar. Sommige van die kinderen werden duizenden malen verkracht. Pure horror.

    https://odysee.com/@MarkCollett:6/PWR206:0

Trending

%d bloggers liken dit: