In januari van 2023 werd de buurt Krijgshof in de Vlaamse stad Dendermonde opgeschrikt door een gruwelijke misdaad. Een man, over wie het parket van Oost-Vlaanderen verder ‘geen details’ wilde geven, belde ‘s nachts aan bij een appartementsblok, en beweerde dat hij ‘honger’ had. Een vrouw van 65 trapte in de smoes en liet de man binnen.

Wat volgde was een zelden geziene misdaad: de man sloot haar op in haar eigen appartement, en begon haar te verkrachten. De verkrachtingen en mishandelingen gingen de hele nacht door, tot de vrouw kon ontsnappen en een buurvrouw kon verwittigen.

Sindsdien werd het stil rond de zaak, want zoals gezegd wil het parket ‘geen details’ geven. Dat is wel vreemd, want als de verdachte van een misdrijf een Vlaams Belang’er is kan men de volgende dag zijn foto, naam en maat van schoenen bewonderen op de voorpagina’s van alle kranten…

Maar wij weten nu alweer waarom het regime geen details wilde geven over de dader:

Zwarte voetballer

De verkrachter is deze Tcho-Tcho Nzuzi-Makuso, 32 jaar, geboren in Kinshasa maar intussen in het bezit van de Belgische nationaliteit.

Hij was tot 2012 actief in dit land als professioneel voetballer, bij KRC Genk, KV Mechelen en tenslotte in 2011 bij de Nederlandse club ‘Go Ahead Eagles’ van Deventer. Daar zou hij vrijwillig weggegaan zijn.

Als ReactNieuws en handelend vanuit een welbepaalde ideologische strekking gebruiken wij onze vrijheid van meningsuiting om een paar vragen te formuleren in een actueel en relevant debat: waarom wordt de identiteit van deze misdadiger door parket en media volledig uit de openbaarheid gehouden, terwijl dat voor verdachten van rechtse overtuiging nooit het geval is, en terwijl een profvoetballer toch een publiek persoon is?

Zijn de gevaren van de praktijken van de voetbalclubs om massaal zwarte spelers in te zetten wel aanvaardbaar tegenover de risico’s voor gewone burgers? Hoe en waarom verkreeg deze man de Belgische nationaliteit en waarom zijn er nog geen stappen gezet om die terug af te nemen?

In dit gekke land zullen er daarop geen antwoorden komen, maar de vragen stellen, dat mag (misschien) nog net. En hopelijk is dat dan voldoende opdat iedereen beseft op wie men in 2024 moet stemmen om dit soort criminelen terug te sturen naar waar ze vandaan komen!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Dendermonde: verkrachter van 65-jarige was zwarte voetballer Tcho Tcho Nzuzi-Makuso”

 1. James Lindsay at European Parliament – Woke Conference
  https://www.youtube.com/watch?v=lc0684V2ej8

  Check dit maar eens uit…

 2. hectorvo250gmailcom

  …en zoals het ‘morgen’ in Europa zal zijn als de ‘politiek correcten’ hun gang mogen gaan!

 3. Negers weten dat ze hiermee wegkomen. Ze weten dat er een linkse rechter zal worden aangesteld die hem een taakstrafje zal geven of hem zal vrijpleiten. Want hij heeft toch zo’n moeilijke jeugd gehad meneer. Of hij was het slachtoffer van structureel racisme, waardoor hij een onweerstaanbare drang kreeg om te verkrachten.
  Ik heb lang genoeg samen geleefd met links-liberalen om te weten dat zij goed genoeg weten wat de gevolgen zijn van hun politiek. Ze zijn niet naïef of allemaal collectief in slaap gevallen. Ze zijn zich zeer bewust van wat massamigratie hier veroorzaakt. Het zijn immorele, gestoorde en corrupte mensen en zolang zij niet ter verantwoording worden geroepen zal er niets veranderen. Integendeel, zulke dingen zullen meer en meer voorkomen. Nationalisten, bescherm jullie moeders, dochters en zusters!


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 4. Wat een verstand !

 5. Humanist tot in mijn kist

  Weeral PoCo-weggecensureerd om imaginaire opstoot van vermeend “racisme”(sic) pogen te verhinderen. Alles wordt in het werk gesteld door het politiek-correct ontaard Systeem om de Diversiteit Cultus der Linkse Kerk toch maar niet in een “verkeerd”(sic) daglicht te laten stellen. Die “Diversiteit Kultus” der Linkse Kerk wordt verplichte Staatsgodsdienst, net zoals de Islam dat in Saoudie-Arabië is.

Trending

%d