Al duizenden jaren kweken en eten Europeanen runderen. Koeien zijn nuttig en vormen gezond voedsel. Maar de EU voert een hysterische kruistocht tegen de gewone normale veeteelt, en dus moet er volgens hen een alternatief komen: de insectenkweek. Wormen, krekels, sprinkhanen: ze moeten volgens de EU dringend gepromoot worden en een ‘alternatieve bron’ van proteïnen worden.

Of jij dat nu wilt of niet, het smerige ongedierte (waaraan Europeanen totaal niet aangepast zijn) zal als meel of poeder doorheen je brood, pasta en koekjes gemengd worden.

Je zal het alleen kunnen ontdekken door de kleine lettertjes op de verpakking te lezen.

Dus dit is misschien wel één van de belangrijkste stukken tekst die je ooit zal lezen! Deze informatie is ESSENTIEEL voor je gezondheid en je recht op vrije keuze van wat je eet.

Hou het bij, print dit artikel af, steek het op zak als je naar de supermarkt gaat: alleen ZO herken je de viezigheid in je eten!

Deze insecten wil de EU in je eten stoppen (stand van zaken maart 2023):

1. Gele meelworm / yellow mealworm /

Tenebrio molitor larva

2. Treksprinkhaan / migratory locust /

Locusta migratoria

3. Huiskrekel / house cricket

Acheta domesticus

4. Kleine meelworm / lesser mealworm

Alphitobius diaperionus

Allergieën

De EU beweert dat de insecten volkomen ‘veilig’ zijn. Maar op haar eigen website legt ze uit dat insecten eten ernstige allergieën kan uitlokken. Voor een uitgebreide achtergrond bij het probleem, lees DIT artikel.

Informeer je vrienden en familie; DEEL dit artikel!

Intussen zoals beloofd de bron vanop de website van de EU-Commissie zelf, waaruit blijkt dat insecten eten openlijk en rechtstreeks tegen de veeteelt gericht is:

Wij zeggen:

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Wij eten GEEN insecten! ZO zie je het op verpakkingen”

  1. Wat mogen we toch gelukkig zijn dat de EU ons zo beschermt. Nee niet tegen exploderende energieprijzen of massa-immigratie, dat is immers niet belangrijk. Maar ons beschermen tegen die duivelse veetelers, dat is pas straffe koek.
    Anderzijds zou het wel eens kunnen dat kandidaat gelukzoekers nu wel even gaan nadenken over hun geliefde bestemming waar ze deze vieze troep gaan voorgeschoteld krijgen. Wat houdt ons immers tegen deze door de EU aanbevolen troep als exclusiviteit aan deze gelukzoekers aan te bieden? Recht op maaltijden weet je wel, de rechten van de mens.

  2. Ik weiger dat te eten. Als genoeg mensen eveneens weigeren dan kunnen de pisrael aanbiddende, anti-blanke pedo-debielen daar niets aan doen. To hell with those freaks!

Trending

%d