In Antwerpen is door het stadsbestuur een campagne gestart ‘tegen discriminatie’ waarbij mensen ertoe worden opgeroepen ‘altijd te reageren’ en ‘iets te zeggen’. De campagne doet stof opwaaien, want het meest opvallende beeld is dat van een blanke jongeman die een jonge zwarte vrouw duidelijk ongewenst bij de arm aanraakt.

Het beeld is een verdraaiing van de werkelijkheid in Antwerpen, zo klinkt de kritiek. Ook in Antwerpen zijn het vooral jongemannen van (Noord)afrikaanse herkomst die Vlaamse meisjes achternazitten, sissen, termen als ‘slet’ en hoer’ achternaroepen en vaak overgaan tot aanraken of erger.

Het aantal gevallen van blanke jongemannen die hetzelfde doen bij (Noord)afrikaanse meisjes is zo goed als nul.

De enige verklaring voor dit beeld is dan ook het linkse ‘wokisme’: het verdraaiien van feiten en cijfers om de indruk te wekken dat vooral de blanke heteroman het probleem is.

Wokisme

De zaak krijgt extra aandacht omdat Antwerpen bestuurd wordt door de partij N-VA van burgemeester en N-VA-voorzitter Bart De Wever, in een coalitie met de linkse partijen Vooruit en VLD.

De Wever profileert zich momenteel met een boek ‘Over Woke’ als vermeend bestrijder van woke. Maar in praktijk blijkt het stadsbestuur van Antwerpen zelf toch ook de woke-koers te volgen, zo klinkt de kritiek.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Omstreden Antwerpse campagne: vallen blanke mannen zwarte dames lastig?”

  1. George de ex-socialist

    Op zijn eigen instagram-pagina publiceert De Wever een foto van zichzelf in een zwembad, met aan de polsen twee regenboog-zweetbandjes. Hij wenst zo vanuit zijn vakantiebestemming alle Antwerpenaren een “fijne gay-pride” toe. De foto kan zo op de cover van zijn boekje. Wat een hypocrisie.

  2. De nva is een walgelijke anti-blanke partij. Dat mensen nu nog steeds vallen voor de leugens van zionist de wever is onbegrijpelijk.

  3. Blanke Blanche Blankaert, Blankenberge

    Autochtonofoob discriminatoire PoCo-propaganda gefinancierd met belastingsgeld dat grotendeels bij het grootste bevolkingssegment, de autochtonen, wordt afgeperst ! Moeten autochtonen dan hun eigen autochtonofobe propaganda financieren, zouden wij dan masochisten wezen ? “Weg met ons, blanken” luidt de PoCo-propganda agenda !

Trending

%d