Met het losbarsten van de strijd om de zetels in de provincies van Nederland, er wordt op 15 maart gestemd, is de nationalistische actiegroep Voorpost een actie gestart om het beleid van omvolking aan te kaarten.  Volgens de organisatie moet dit beleid rigoureus veranderd worden en men richt zich tegen de beleidsmakers: “De omvolking kunnen we enkel stoppen als we de verantwoordelijken stoppen.” Er zijn affiches en zelfklevers verspreid om deze boodschap kracht bij te zetten.

Inmiddels heeft Voorpost op meerdere plekken in het land de boodschap tegen de omvolking verspreid, zo waren in Hengelo, Leiden en een aantal dorpen in het westen van Brabant op de aanplakborden de affiches te zien. In Arnhem betoogden een aantal activisten bij de campagneaftrap van regeringspartij D’66 met spandoeken en vlaggen.

Voorpost:

Wij blijven de omvolkers voortdurend confronteren. De verkiezingsdebatten, folderende partijleiders en partijbijeenkomsten kunnen rekenen op onze komst!

Het concept omvolking komt van de Franse filosoof Renaud Camus, die zelf sprak van ‘de grote vervanging’. Hij doelt hiermee op het bewuste beleid om, waar het Frankrijk betreft, de Fransen te vervangen voor mensen elders uit de wereld, voornamelijk uit Afrika. Het gevolg van deze vervanging is volgens Camus dat andere volkeren hun cultuur meebrengen en daarmee de huidige beschaving wordt uitgewist.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Provinciale Statenverkiezingen 2023: Voorpost voert campagne ‘Stop de omvolkers!’”

  1. Het is triest. Eke keer dat ik de supermarkt binnen kom wordt ik ermee geconfronteerd. Soms ben je een van de weinige blanke Nederlanders die er rond loopt en overheerst het arabisch en veel hoofddoekjes bij de kassa. Eurabie is, lijkt het, helaas de toekomst met dank aan onze leiders.

  2. […] en zuiden Nederland’s Geestemerk – Boek door J. Huizinga PROVINCIALE STATENVERKIEZINGEN 2023: VOORPOST VOERT CAMPAGNE ‘STOP DE OMVOLKERS!’ VVD graaft Joop den Uyl op VVD saboteert RTL-verkiezingsdebat VVD […]

  3. Achiel De Bruyne

    Juist….👍

  4. De huidige vorm van bevolkingspolitiek is al doelstelling van het beleid van de PvdA sinds de jaren 70.

    https://www.facebook.com/erwin.versteeg.75/posts/pfbid02ABqRMYptFd9FDFxXachYgZmApa3y4HU9YHiFLoB1gAYBNuo7989NMra2QoTMd9qRl

Trending

%d bloggers liken dit: