De republiek Cyprus heeft 70 procent, zo’n 7.000 illegalen, terug weten te sturen, zo blijkt uit de cijfers over 2022 die de minister van binnenlandse zaken Nicos Nouris heeft vrijgegeven. Daarmee haalt het land het hoogste aantal van de hele Europese Unie gemeten naar het inwoneraantal, mede door gebruik te maken van afspraken met de landen van herkomst, te weten India, Bangladesch, Pakistan en Vietnam.

Cyprus wordt meer en meer het doel van migranten, vooral van Afrikanen, om via het land in de Europese Unie te raken. Om de migratiegolf te bemeesteren is er een nieuwe overheidsorganisatie in het leven geroepen. Deze heeft de taak op dit beleidsterrein zaken aan te sturen en te coördineren tussen verschillende ministeries en overheidsambtenaren, maar ook met de politie, de Europese Unie en Frontex.  

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “Cyprus zet 70% binnengekomen illegalen uit”

 1. Ja maar dan blijven ze nog met 30 % opgescheept !

  1. hectorvo250gmailcom

   Rekenkundig volkomen juist, RR, maar met welk percentage blijft ons gastvrije vaderland opgescheept, niet eventjes, maar jaar na jaar na jaar na jaar? Staatsgeheim waarschijnlijk?

 2. Nu de overige 30% nog!

 3. […] Lees verder>>>(h/t “Henk der Niederländer”) […]

 4. Bravo Cyprus ! Als jullie dat kunnen, kunnen wij en de EU dat toch ook? Of heb je daar een speciaal nergens elders voorkomend type politicus voor nodig?
  België, EU, ween van spijt en werp uw kroon aan Cyprus.

 5. Land dat luisterd naar zijn inwoners..

 6. Volker Eigen, EigenVolkse Mens

  Cyprus huldigt dus WEL de billijke belangen behartiging van hun EigenVolkse Mensen in tegenstelling tot onze xenofiele, allochtonofiele, tricolore scherts Natiestaat !

  1. Voorrang van Rechts !

   Inderdaad, het autochtonofoob wanbeleid schaadt “EigenVolkse Mensen” die enkele lijken te dienen als uit te zuigen belastingbetalende werkslaven.

Trending

%d bloggers liken dit: