Baudet (FvD) bij de Graaff (MEP): ‘Forum-app met eigen munt’

Thierry Baudet, de voorzitter van de Nederlandse partij Forum voor Democratie, bracht zopas een bezoek aan het Europees Parlement. Hij deed dat op uitnodiging van Europees parlementslid Marcel de Graaff.

Marcel de Graaff werd verkozen als Europees parlementslid op een lijst van de Partij voor de Vrijheid (PVV) van Geert Wilders maar stapte recent over naar het Forum voor Democratie. De Graaff hoorde voorheen bij de fractie ID in het Europees Parlement, waar ook de PVV en het VB deel van uitmaken. Nu zetelt hij als Niet-Fractiegebonden parlementslid, net als bv. de Hongaarse verkozenen van Viktor Orban.

Aanleiding voor het bezoek was de vertoning van de film ‘My son Hunter Biden’. De film vertelt het verhaal over de laptop van Hunter Biden. De inhoud daarvan toont aan dat Joe Biden smeergeld ontving voor de corrupte zakendeals van Hunter Biden in Oekraïne.

Het betrouwbare verhaal werd door de linkse media, Facebook, Twitter en Google onder de mat geveegd om te verhinderen dat de Democraten zouden verliezen van Donald Trump. Zo werden de Amerikaanse Presidentsverkiezingen van 2020 wel degelijk vervalst in het nadeel van Donald Trump.

Forum-app met eigen munt

In de nabespreking zagen zowel Thierry Baudet als Marcel De Graaff gelijkenissen met de situatie in Nederland waar het de kartelmedia betreft. ‘Ook bij ons laten de media slechts één narratief toe. Er wordt nu internationaal gecontroleerd wat er in de media mag gezegd worden: over corona, over immigratie, over Oekraïne. Een omroep als Ongehoord Nederland zal men monddood maken. Kernpunt van de propaganda is dat wij van FvD worden afgeschilderd als ‘ontspoorde randdebielen’, terwijl vriendjes van het regime, ook al zijn ze bewezen onbekwaam, worden voorgesteld als ‘experten’. Ons beste verzet is elkaar ontmoeten en samen in actie komen: binnenkort op een congres van FvD met 3000 deelnemers.’

FvD denkt niet enkel politiek, maar ook richting zelf-organisatie:

‘ Er zijn maar twee manieren om ons te weren tegen zaken als de Central Bank Digital Currency, die van ons geld een puntensysteem zal maken waarmee elke mens te sturen is.

Aan de ene kant politieke actie om in het parlement de zaken in de goede richting te krijgen.

Aan de andere kant zelf-organisatie: zo komt er een Forum-app waarmee handelaars en burgers elkaar zullen kunnen vinden om via een eigen munt zelf transacties af te sluiten.’

Link naar Marcel de Graaff op Twitter

One comment

  1. Eis dat je terug overal met cash geld kan betalen . Die ” eigen munt avonturen eindigen meestal als oplichterij of piramidespel .

Comments are closed.