Van alle intredes van de heilige Sinterklaas in Vlaanderen is die in Antwerpen toch één van de bekendste. De goedheiligman arriveert traditioneel per schip over de Schelde aan het Steen, en gaat dan vergezeld door zijn Zwarte Pieten naar de Grote Markt, waar hij een massa kinderen begroet vanop het stadhuis.

Maar ook al is ene Bart De Wever (N-VA) burgemeester van die stad, en ook al houdt die (terecht) toespraken tegen woke, toch zijn de Zwarte Pieten in Antwerpen sinds enkele jaren vervangen door de bekende bedriegers, de ‘roetveegpieten’.

Roetveegpiet is nep

Gelukkig hebben de échte Zwarte Pieten asiel gezocht en gevonden bij Voorpost, de vaderlandslievende beweging voor Vlaanderen en Nederland.

Vanuit het Vlaamse café en legendarische oord ‘De Leeuw van Vlaanderen’, alias ‘de Beest’, konden ze op het geschikte ogenblik zo toch deelnemen aan de intocht, tot groot jolijt van alle kinderen. De snoep werd rijkelijk in het rond gestrooid.

Want Zwarte Piet is écht, roetveegpiet is nep!

sdr

Voor alle info over Voorpost kan je HIER terecht.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Voorpost zorgt voor échte Zwarte Pieten in Antwerpen”

 1. Piet Pietersen, Petegem, Vlaanderen

  Terecht want “roetpieten” zijn nep vermits wel met “roetvegen” op hun gelaat maar toch met kraaknet gebleven kledij. Leg dat maar eens uit aan kinderen !

 2. Roetpieten: hoe onvaams en hypocriet sommige politici kunnen zijn.

 3. Prachtig!

 4. Albino Piet, kozijn van Zwarte Piet

  Een dikke merci omdat ge militant opkomt voor de authentieke en unieke ECHTE Zwarte Piet, zonder
  woke kolder

 5. Michel Van Brempt

  Proficiat aan Voorpost.

Trending

%d