Asielzoeker geweld 20221109 TerApel

Talloze auto’s vernield nabij AZC Ter Apel

Opnieuw problemen in het Groningse Ter Apel vanuit het asielzoekerscentrum, tevens aanmeldcentrum, in het noorden van Nederland. Een van de nieuwste asielzoekers heeft woensdag een slagboom opgepakt, is de autoweg opgelopen en massaal op auto’s gaan rammen. Via de sociale media lieten meerdere mensen weten schade te hebben opgelopen, waaronder zeker één autoruit en een aantal buitenspiegels. De Burgemeester Jaap Velema van de gemeente Westerwolde, waar Ter Apel onder valt, liet weten dit ‘zeer ernstig’ te vinden.

Een van de bestuurders die het slachtoffer werd van de slagboommeppende asielzoeker liet weten;

Zo rij je bij ter apel (ja daar) en staat er een idioot met een slagboom op de weg en staat de vooruiten van auto’s kapot te slaan ook onze spiegel moest er aan geloven…..

Nieuwe migranten krijgen hier onderdak van het regime, maar kunnen zich vrij in het land bewegen. Er wordt nauwelijks gekeken wat er nu precies voor mensen in de AZC’s terechtkomen en wat hun psychische gesteldheid is of dat ze een criminele achtergrond hebben. Deze beleidskeuze heeft voor veel problemen in de regio gezorgd, waaronder overvallen en overlast.

One comment

Comments are closed.