In de Duitse hoofdstad Berlijn is de eerste dode is gevallen door de roekeloze blokkades, met als gevolg kilometerslange opstoppingen, van extremistische klimaatactvisten. Een fietser werd geschept door een vrachtwagen, maar moest door vertraging van de ziekenwagen dusdanig lang op hulp wachten dat ze niet veel meer konden betekenen. De 44-jarige vrouw ligt in coma en is hersendood, dus onomkeerbare hersenschade, met waarschijnlijk de dood tot gevolg.

De vrouwelijke fietser werd in het stadsdeel Berlijn-Wilmersdorf door een betonwagen gegrepen en overreden. Zowel de ziekenwagen als een hulpauto, de laatste moest komen om de vrouw uit de zeer ongemakkelijke situatie te bevrijden, stonden vast in de opstopping die door een blokkade van klimaatactivisten werd veroorzaakt. De brandweer van Berlijn liet weten dat de redding van de vrouw meerdere, kostbare minuten is vertraagd door de opstopping.

Het bewuste ‘klimaatprotest’ was door de organisatie Letzte Generation georganiseerd, die met het blokkeren van snelwegen tracht aandacht te vragen voor wat men omschrijft als een klimaatcrisis. De organisatie heeft dit jaar in Duitsland al zo’n 370 acties georganiseerd, waaronder dus ook blokkades van snelwegen, maar haalt ook veel het nieuws met het vernielen van kunstwerken in musea.

Vanuit meerdere hoeken in de Duitse maatschappij viel luide afschuw te beluisteren over dergelijke acties. Een centrumlinkse SDP-politicus liet weten dat; “Wanneer strafdaden worden begaan en andere mensen in het gevaar komen, is elke legitieme grens van protest overschreden.” Daarnaast zijn er volop discussies over de bizarre klimaatacties en een brede roep om deze extremistische groeperingen harder aan te pakken.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Berlijn: Ziekenwagen bereikt ongeval verlaat door klimaatblokkade, 44-jarige vrouw nu hersendood”

 1. Marc Van Kerckhoven

  Indien ze zichzelf de « laatste generatie « noemen, dan hoop ik dat ze werkelijk de laatste zullen zij’ van al dat uitschot

 2. eco-foob sinds mijn doop.

  Eens temeer wordt de meedogenloosheid van het gifGroen eco-fascisme aangetoond.

 3. Wanneer gaat deze waanzin eens stoppen ?
  Geen enkele Vivaldi politicus te vinden die zijn nek uitsteekt
  om dit degoutant optreden te veroordelen.
  Dit land is rot tot op het bot. Staatsveiligheid inclusief.
  Verafschot: euro parlementslid ? Gewoon walgelijk.

Trending

%d bloggers liken dit: