Volgens een gerechtelijk communiqué van vandaag werden twee verdachten onder aanhoudingsmandaat geplaatst voor de afschuwelijke moord op een 12-jarig kind dat in een kofferbak in het 19de arrondissement van Parijs werd gevonden. De aanklacht luidt: moord op een minderjarige onder de 15 jaar, foltering, barbaarsheid en het verbergen van een lijk, alsook de verkrachting van minderjarige onder de 15 jaar.

Dahbia B., een 24-jarige dakloze, Algerijnse, vrouw wiens ‘geestelijke gezondheid in twijfel’ wordt getrokken – of wat had u gedacht – zou achter de wreedheden tegen het schoolmeisje kunnen zitten. Het spoor van een mogelijke gratuite lustmoord is bevoorrecht, maar criminele handel in organen is niet uitgesloten. Een buurtbewoner vertelde de politie immers dat een jonge vrouw – mogelijk dezelfde als op de camerabeelden – hem ‘s middags had gevraagd om te helpen om een grote kofferbak naar een Dacia dragen. Volgens de JDD beloofde de vrouw, een Noord-Afrikaanse dertiger, geld in verband met “orgaanhandel”, maar de man weigerde toen hij bebloed linnengoed in de auto zag.

Oorspronkelijk werden Dahbia B., Amine K., Friha B. en Rachid N., allen geboren in Algerije, voorgeleid. Twee van hen werden nu ook aangehouden.

Met de moord op de jonge Lola, 12 jaar oud, in hartje Parijs, werd een nieuwe droevige fase bereikt. Het kind werd verstikt en haar keel werd doorgesneden. Het doorsnijden van de keel is een door moslims getekende moord op een ongelovige. Het is het bewijs dat ze door hun slachters als dieren worden beschouwd. Voor de komst van miljoenen aanhangers van de ‘godsdienst van de vrede’ naar Frankrijk waren er zeker moorden met messen, maar nooit met dit barbaarse ritueel. Natuurlijk zijn er overal smeerlappen, ook bij de autochtone bevolking. Maar welke Fransman zou de keel van een twaalfjarig kind doorsnijden? De belangrijkste messentrekkers bevinden zich uiteraard – bijna altijd – aan de andere kant van de Middellandse Zee.

We zijn in een stadium gekomen waar elke Fransman op straat of in het openbaar vervoer verbaal kan worden aangevallen, beroofd, neergestoken of vermoord, omdat hij op het verkeerde moment op de verkeerde plaats is. In bepaalde wijken worden de Fransen onderworpen aan de wet van het getal, met de dagelijkse racistische vernederingen, het geweld en de afpersing die daarmee gepaard gaan. Gehandicapten – dit gebeurde nooit voor de komst van een nieuwe immigratie – worden steeds vaker mishandeld en beroofd, waarbij hun zwakte wordt beschouwd als een aansporing tot handelen door barbaarse bendes die gespeend zijn van elke menselijkheid. Ouderen worden, zonder enig begrip voor hun leeftijd, zomaar aangevallen, afgeslacht, uitgekleed, soms verkracht in het geval van vrouwen.

De politie was zeer efficiënt in het opsporen van het uitschot dat Lola vermoordde. Chapeau daarvoor. Maar heel vaak worden de daders van gewelddadige misdaden, meestal multi-recidivistisch tuig, gearresteerd… en snel vrijgelaten door activistische rechters van het extreemlinkse ‘Syndicat de la Magistrature’, opgericht na mei 1968 en nog steeds zeer actief in de rechtbanken en hoven. Het politiecorrecte clubje is vandaag natuurlijk verontwaardigd, om straks tot de orde van de dag over te gaan. We kennen het verhaal intussen.

Zoals gewoonlijk verwacht het volk antwoorden. Wat deden deze Algerijnen in Frankrijk? Wie heeft ze hierheen gebracht? Wie verdedigde hen? Wie beschermde hen? Wie heeft opzettelijk de komst van miljoenen mensen op ons grondgebied aangemoedigd?
Door wie heeft een rouwende familie hun mooiste bezit, een 12-jarig kind genaamd Lola, op een verschrikkelijke manier verloren?

Eén antwoord is vlug gegeven: allereerst draagt Macron daarbij een verpletterende verantwoordelijkheid. Tussen 2017 en 2022 heeft hij de Fransen 2 miljoen extra gelukzoekers opgelegd. Enkelen van hen sneden nu de keel van een 12-jarig kind door. Net zoals anderen dat twee jaar geleden deden bij leraar Samuel Paty.

Bloemen en theelichtjes zullen dat niet tegenhouden……

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “12-jarig meisje gruwelijk vermoord in Parijs, verdachten zijn Algerijnen”

 1. Er zijn NU geen betogingen , geen grote verontwaardiging is in de media, geen knielende sportlui en geen minuut stilte in het parlement.
  Waar zitten ze nu??
  Of is het omdat ze niet donker gepigmenteerd is…..

 2. Johan Jj Janssis

  en dat blijft maar verder gaan , die wilde barbaarse moordenaars ,mogen rustig verder gaan ?? (KNIP)

 3. Toon Autoch, autochtoon

  Zou autochtonofoob racisme deels of geheel het motief kunnen geweest zijn ? Hopelijk verloopt het onderzoek ter zake objectief-correct zonder politiek-correcte, bevooroordeelde censuur.

 4. Zullen we ze ook (KNIP), (KNIP) en (KNIP) en in Algerije uitstrooien?

Trending

%d bloggers liken dit: