Groen: ‘Onderwijs misbruiken om jongeren naar klimaatmarsen te krijgen is OK’

In het Vlaams Parlement heeft het jongste parlementslid van Vlaams Belang, Filip Brusselmans, vragen gesteld over het politieke misbruik van jongeren door links in ons onderwijs. Linkse leraars schenden massaal de wettelijk vastgelegde neutraliteit van het onderwijs door jongeren bang te maken met klimaathysterie. Doel is hen zo naar linkse betogingen op zondag te krijgen. Ook het zogezegd ‘katholieke ‘onderwijs van Vlaanderen doet daaraan mee.

Opmerkelijk was het antwoord op zijn interventie van Elisa Meuleman, een parlementslid van de linkse partij Groen. Die verklaarde in alle openheid dat het misbruiken van ons onderwijs om jongeren naar linkse betogingen op zondag te krijgen perfect normaal is. Links bevestigt dus dat het geen neutraal onderwijs wil maar enkel een links onderwijs. Voor wie daaraan nog zou twijfelen…

De genocidevlag van Stalin, meegedragen in een linkse klimaatmars in Brussel.

3 comments

  1. Door te horen aan wat scholiertjes ons vertellen wordt minstens de perceptie gecreëerd dat tal van onderwijzeressen de gifGroene ideologie aankleven en aan hen dwangvoederen tijdens de les.

  2. De alternerende opwarming en afkoeling der aarde zou al quasi eeuwig aan de gang zijn volgens geleerden

  3. in nederland heb je de npo, zelfde staatsomroep als de nos. Gisteren , 12.10.22 op tv, vrt en npo gaan samenwerken, gezamenlijke uitrzendingen e.d. Het is maar dat jullie dit weten.

Comments are closed.