Regimepolitie in de aanval in Terkamerenbos, La Boum, mei 2021

Politie schiet rechtse Vlaming Yannick V. dood in eigen huis in Merksem

Zopas werd door de politie met groot machtsvertoon overgegaan tot maar liefst 10 huiszoekingen in Merksem, Gent en Kasterlee. Doelwit was zogezegd ‘extreem-rechts’. Daarbij meldt de leugenpers dat ‘ook legaal geregistreerde wapens’ in beslag genomen werden. Hoe dat mogelijk zou zijn zal men toch eens moeten uitleggen. Het is een standaardtruuk van het liberale regime: allerlei onschuldige voorwerpen als keukenmessen en legale wapens worden in beslag genomen, om dan via lekken naar de leugenpers te kunnen toeteren dat er ‘veel wapens’ gevonden zijn bij ‘extreemrechts’. Die dan later teruggegeven worden.

In Merksem schoot de politie een rechtse Vlaming in zijn eigen huis dood. Het zou gaan om Yannick V. (36). Volgens de officiële verklaring gebeurde dat nadat de man ‘de politie onder vuur nam.’ Als de speciale eenheden van de regimepolitie iemand doodschieten, is de standaardverklaring dat hij ‘zelfmoord pleegde’ of ‘zelf als eerste schoot’. Vaak blijkt dat achteraf gelogen.

De door de politie in zijn eigen huis doodgeschoten Yannick V. (36)

Vraag is of de omgebrachte Vlaming kon weten dat het om een huiszoeking door de politie ging. Buurtbewoners bevestigen dat de voordeur van de 36-jarige vroeg in de ochtend werd opgeblazen om binnen te dringen. Dat betekent dat de man verrast werd en dus wellicht niet wist wat hem overkwam, en naar een (misschien legaal) wapen greep in de gedachte dat hij zich moest verdedigen tegen inbrekers. Nu de feiten zich afspeelden in Merksem, waar de granaten en kogels in het rond vliegen in de allochtone drugoorlog, is dat zelfs helemaal niet zo’n gekke gedachte.

Er werd nu een regime-onderzoeksrechter aangesteld.

Het is wel ironisch dat een Vlaming in zijn eigen woning omver geknald wordt, net op het ogenblik dat de minister van Justitie ondergedoken zit omdat de allochtone drugbendes de dienst uitmaken in dit land. De woningen van de drugclans in Antwerpen zijn welbekend, maar daar moet de voordeur blijkbaar niet opgeblazen worden. De klopjacht van het regime is dus duidelijk niet gericht op de Mocromaffia, wel op dé grote vijand: ‘extreem rechts’.

Om een overwinning van het VB in 2024 te stoppen moet immers vanaf nu geregeld ‘bewezen’ worden dat er een ‘extreemrechts gevaar’ bestaat, waarvan het liberale regime de burger dan zal ‘redden’. Verwacht dus de volgende jaren nog véél meer van dit soort verhalen en invallen.

Regimepolitie gaat picknick te lijf met traangas, Terkamerenbos Brussel, La Boum mei 2021
Regimepolitie gaat picknick te lijf met traangas, Terkamerenbos Brussel, La Boum mei 2021

Weet jij meer over deze zaak? Was je slachtoffer van een huiszoeking of ken je mensen die slachtoffer waren? Laat het ons weten! Via info@reactnieuws.net of via PM naar onze FB-pagina. Wij garanderen volkomen discretie, maar willen de JUISTE info brengen.

5 comments

  1. Het Repressieapparaat duldt blijkbaar geen autonoom denkende Mens

  2. Das wat we verwachten van deze politieke partijen in een links België ,waar de democratie verloren is.

  3. Elke wapenbezitter of prepper is volgens de leugenpers een extremist. Het vermoeden van onschuld geldt niet voor mensen die zich keren tegen het establishment. Je bent schuldig nog voor je schuld bewezen is en wordt desnoods in koelen bloede afgemaakt. En de linkse meute zal de moord toejuichen, terwijl ze klagen dat jihadisten in een glazen kooi moeten zitten. Voor het liberale regime zijn wij allemaal een doelwit omdat wij een bedreiging vormen voor de linkse despoot.

  4. “Wettige zelfverdediging” vanwege het vermoorde slachtoffer ? Art 15 der Grondwet ; “Onschendbaarheid der woning” !!!!!!!!!! Dit wordt voer voor advocaten.

Comments are closed.