Transleraar met enorme nepborsten: betoging voor schoolpoort

In de Oakville Trafalgar High School in Ontario, deelstaat van Canada, staat sinds kort een transleraar voor de klas met enorme nepborsten. Daar overheen draagt hij een nauw spannende trui zodat de tepels en tepelringen goed zichtbaar zijn. Nadat beelden van de gekke man op internet circuleerden, vroegen ouders om de voorschriften die voor de leerlingen gelden ook op de man toe te passen: leerlingen moeten ‘netjes gekleed’ zijn, anders worden ze naar huis gestuurd. Maar het schoolbestuur, de Halton District School Board (HDSB), wees dat af met een woke-redenering: de school moet een ‘veilige omgeving’ zijn waar het personeel recht heeft op zijn ‘genderidentiteit’ en op zijn ‘genderexpressie’. En dat betekent dus blijkbaar ook het dragen van enorme nepborsten door een man in het zicht van minderjarigen.

Honderden mensen in Oakville nemen dat niet en betoogden onlangs voor de school.

‘Het is ongelooflijk dat ouders hier zelfs tegen moeten protesteren’, zegde ouder Jana. ‘ We zijn niet tegen LGBTQ. We zijn hier omdat dit compleet walgelijk is. Dit heeft niks te maken met ‘inclusief zijn’ of met ‘genderrechten’, dit is gewoon gezond verstand. Hoe kan een schoolbestuur zoiets verdedigen? Wij, als ouders, weten allemaal dat dit gewoon verkeerd is.’

Ook leerlingen sloten zich bij de actie aan. ‘ Ik dacht dat leerkrachten het voorbeeld moesten geven aan hun leerlingen, en niet andersom’, zo sprak een OTHS-leerling in de microfoon.

Naarmate de zaak meer en meer aandacht krijgt wordt de druk op het schoolbestuur om in te grijpen steeds groter. Het bestuur zou nu tegen einde november met nieuwe kledingvoorschriften voor alle 10.000 leerkrachten en personeelsleden komen. Wordt vervolgd.

One comment

  1. Het zou hier gaan om een normale leraar die niet wilde meedraaien in het woke gendercircus en daarom problemen kreeg met zijn directie. Hij besloot het daarom over een andere boeg te gooien, zei dat ie zich “vrouw” voelde en ging ook deze gigantische nepborsten dragen. Hij wil de woke directie voor schut zetten en zich eventueel laten ontslagen, waarna hij een proces kan aanspannen wegens “discriminatie”. Goed gespeeld.

Comments are closed.