Een neger van 36 jaar heeft in Leuven de Vlaamse vrouw Ann D (56) gruwelijk om het leven gebracht. De vrouw werd genadeloos uit het raam van haar appartement op de derde verdieping in de Kardinaal Mercierlaan gegooid. Ze viel te pletter op de parking erachter en werd zo achtergelaten.

De dader is een 36-jarige neger die blijkbaar in Lubbeek verblijft en aangehouden werd en bekende.

Getuigen beschrijven dat Ann, toen ze dood op het asfalt lag, half naakt was op het onderlichaam. Ze werd dus waarschijnlijk door de neger ook eerst nog verkracht.

De voltallige gesubsidieerde regimepers vindt de moord op Ann verder niet interessant. Het zou nochtans wel nuttig zijn te weten hoe die neger in ons land kwam, of hij illegaal of vluchteling was, of hij in een asielcentrum verbleef, of hij al een strafblad heeft. Maar de regimepers wil niet dat we dat te weten komen.

Buurtbewoners getuigen ook dat de vrouw al eerder kloeg dat ze door een ‘groep mannen’ bedreigd werd. Wat voor een ‘groep mannen’? Had ze al klacht ingediend bij de politie van Leuven tegen die groep? Heeft die correct gereageerd? Vragen die de regimepers niet stelt.

Ook de naam van de moordende neger wordt angstvallig door het regime uit de pers gehouden. Blijkbaar mogen alleen de namen van rechtse mensen voluit geschreven worden, als ze ergens van ‘racisme’ beschuldigd worden.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “Neger (36) gooit Vlaamse vrouw (56) te pletter in Leuven”

 1. Walgelijk belgisch

 2. Sneeuwwitje is de naam zo te zien….

 3. Het links-liberale regime is verantwoordelijk voor een enorme berg van lijken.

 4. Was het een neger(in) die door een blanke verkracht en vermoord was was het groot nieuws ,speciale debatten op tv en klopjacht op rechts.hoelang kan dat nog blijven duren alles verdraaien en zoiets weeral in de doofpot steken wat een smeerlappen zijn de overheid,politie,gerecht en media die hun eigen volk minachten .wanneer gaat het volk in opstand komen

 5. Toon Autoch, autochtoon

  Zou anti-blank racisme deels of geheel betrokken zijn ? Indien zo, dan belandt het wel in de PoCo-doofpot want het was “maar” een “witte” volgens het in xenofilie en oikofobie gedrenkt PoCo-ontaard Systeem, waarmee uiteraard een Blanke Vrouw bedoeld wordt

 6. Blanke Blanche Blankaerrt vanop de Mont Blanc

  In een fictief vice versa scenario ; “Blanke vent gooit negerin door het venster” zouden PoCo-gazettenpraat schrijvelaars gewagen van een “racistische moord” nu zwijgen ze uiteraard wel politiek-correct uit oikofobie.

 7. Oef, het is gelukkig Zwarte Piet niet want die is veel ouder dan 36 jaar.

Trending

%d bloggers liken dit: