Leve de vrije pers, volg REACTNIEUWS

De leugens en propaganda van de klassieke media of ‘mainstreammedia’ (MSM) worden met de dag ergerlijker. Of het nu over academische vrijheid, allochtone criminaliteit, vrijheidsbeperkende maatregelen of immigratie gaat: de gesubsidieerde pers is oneerlijk, onevenwichtig en leugenachtig.

Het enige zinvolle antwoord is het ondersteunen van de vrije pers, de alternatieve media. Hier bij REACTNIEUWS lees je het échte nieuws. Het nieuws dat andere media angstvallig verzwijgen.

Steun ons door ons te lezen, te volgen, onze artikelen te liken en te delen waar je maar kan. Dat kan op vele manieren:

Facebook

Ook al is het een oord van censuur, het is een te sterk medium om aan links over te laten. Kom ons dus vervoegen:

Twitter

Na de poging tot overname door Elon Musk is de censuur bij Twitter een heel pak minder geworden. Kom ons dus volgen:

Een bijzonder interessant kanaal zonder liberale censuur is Telegram. Je kan het als app op je smartphone installeren. Zeker doen!

Samen maken we de subsidiepers van het regime overbodig. Leve het échte nieuws!

2 comments

  1. instead of “Thank you, Norbert! Your purshase was successfull. We just sent you a confirmation email to norbert.verm…………..” Zou ik het op prijs gesteld hebben moesten jullie “Dank u, Norbert! Uw overdracht is gelukt. Wij sturen een bevestiging email naar nor……….” (In Flanders flemisch you see!)

  2. Wiens brood men eet, wiens woord men spreekt. 95% van de media is niet alleen slecht leesbaar door de veel te kleine letter, met name voor ouderen, maar ook veel te dik waardoor veel bomen het loodje leggen.

Comments are closed.