Een kopstuk van de Black Lives Matter Global Network Foundation, een van de vele lucratieve onderafdelingen van BLM,  is met een groot deel van de kas gaan lopen.  Shalomyah Bowers, zo heet de brave man, heeft zo maar liefst 10 miljoen dollar naar zijn eigen rekeningen doorgesluisd. Zijn luxueuze levensstijl en agressief gedrag t.o.v. medewerkers deden hem wellicht de das om.  Toen het zaakje begon te stinken zorgde hij ervoor dat zijn collega’s en medewerkers geen toegang meer hadden tot de sociale netwerken.

Maar de fraude kwam aan het licht, waardoor hij zich nu zal moeten verantwoorden voor het Hooggerechtshof van Los Angeles County. Shalomyah Bowers werd in de klacht omschreven als een “malafide beheerder, tussenpersoon en usurpator” die bijdragen van de non-profit activistengroep overhevelde om ze als “persoonlijke spaarpot” te gebruiken, aldus de klacht die donderdag werd ingediend.

Shalomyah Bowers werd in 2020 ‘ingehuurd’ door BLM mede-oprichter Patrisse Cullors om de Black Lives Matter Global Network Foundation (GNF), een uitbreiding van de Black Lives Matter grassroots organisatie, te helpen leiden.

Shalomyah Bowers zou bij BLM bovendien niet enige zijn met een grote liefde voor veel geld. Uit de eigen kringen komt ook de beschuldiging dat de BLM-leiders hun eigen zakken hebben gevuld met “maandelijkse uitkeringen van 10.000 dollar” in plaats van lokale groepen en gezinnen te steunen. De nationale fondsenwervende tak van de beweging, BLMGFN, verdeelt geld onder lokale groepen via BLMGR.

Uiteraard hebben ze de beschuldigingen afgedaan als schadelijk en vals.

Black Lives Matter is een gedecentraliseerde organisatie. De oprichters van BLM zijn tegen een structuur van bovenaf (geen controle dus) die eerdere burgerrechtenbewegingen hanteerden. Voor degenen die ervoor kiezen om betrokken te raken bij de Black Lives Matter-beweging heeft de beweging dertien leidende principes die van belang zijn, zoals onder andere diversiteit, empathie en ‘herstelrecht’. Blijkbaar werd persoonlijke, criminele verrijking niet opgenomen in het dertienpuntenprogramma,  of alleszins niet nageleefd.

Tja, als men de kat bij de melk zet…..

De organisatie heeft een marxistische en communistische grondslag. Ook wordt de organisatie vaak beschuldigd van antisemitisme. Altijd gevaarlijk om uw geld aan communisten en socialisten toe te vertrouwen. Dat is nog maar eens bewezen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Kopstuk van ‘Black Lives Matter’ sluist 10 miljoen dollar weg”

 1. Toen junkie-crimineel George Floyd stierf aan een overdosis fentanyl, hebben afro-Amerikanen samen met het linkse crapuul maandenlang alles afgebrand, geplunderd en gemoord in naam van ‘zwarte levens tellen’. Heeft iemand de juistheid van deze slogan al eens nagegaan? Of om het in termen van de leugenpers te zeggen: ‘gefactchecked’.
  Wat is juist het positieve dat zwarte criminelen toevoegen aan onze maatschappij? Wat is juist het positieve dat kleptomaan Shalomyah Bowers bijbrengt aan onze samenleving?
  55% van alle moorden en 60% van alle gewelddadige overvallen in de VS worden gepleegd door zwarte mannen.
  Als er dus geen zwarte mannen zouden leven in Amerika zou het een veel veiligere plek zijn, want het moordcijfer zou drastisch dalen en vrouwen zouden terug overal veilig kunnen rondlopen (veel minder verkrachtingen).
  Uiteraard zijn er zwarte Amerikanen die ons veel hebben gegeven op vlak van humor (Eddie Murphy), basketbal of muziek, maar weegt dat echt op tegen de gewelddadige misdaad die ze begaan en het negatieve effect die ze hebben op onze samenleving?

 2. Frederik Van der Linden

  Wat ik me afvraag : Hoe zou Michael Jackson tijdens zijn leven aangekeken hebben tegen BLM? Hij die zich helemaal liet ‘verblanken’. En waarom laten zich zoveel zwarte vrouwen ‘ontkrullen’?

 3. zoals bij elke criminele organisatie

Trending

%d bloggers liken dit: