Onderzoeksjournalisten hebben talloze overheidsdocumenten nageplozen en daaruit is naar voren gekomen dat het Nederlandse regime een jaar voor het uitbreken van de corona-epidemie een Denktank Desinformatie heeft opgericht. In 2019 ging deze van start om voor het Rijksvaccinatieprogramma de vaccinatiegraad te verhogen, maar ging later over tot het promoten van coronavaccins. Maar liefst 35 experts zijn actief om het publiek waar mogelijk te beinvloeden.

Doel van deze denktank is het beïnvloeden van publiek o.a. op de sociale media en televisie over vaccins, er wordt samengewerkt met overheidsinstanties en big tech. Een onderdeel hiervan is het weerleggen van kritische geluiden over vaccins op social media en in de massamedia, ook door deze middels algoritmes weg te filteren. Tevens bellen deelnemers van de Denktank de redacties van kranten en tijdschriften om informatie in artikelen te corrigeren.

Uit wob-documenten blijkt niet dat de denktank is ingezet om gezondheidsredenen.

Het is een nieuwe vondst uit de talloze stukken die onderzoekers Cees van den Bos en Daniël van der Tuin hebben doorgeplozen, nadat eerder dit jaar via de Wet Openbaar Bestuur talloze documenten voor het publiek werden vrijgegeven. Het gaat om officiële overheidsdocumenten over het regeringsbeleid met betrekking tot de coronatijd: coronapaspoort, mondkapjesplicht, vaccinatieprogramma, digitale middelen, denktank desinformatie, geneeswijzen en ic-capaciteit.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Regime heeft eigen ‘Denktank Desinformatie’ om het publiek te beïnvloeden”

  1. Henk der Niederländer

    Daaruit blijkt ook dat de zogenaamde oppositie in Nederland dus alleen bestaat uit gecontroleerde oppositie want wat is eenvoudiger als politicus om eens contact op te nemen met de heren van den Bos en van der Tuin en met die wijsheid de regentenkliek mee om de oren te slaan.

Trending

%d bloggers liken dit: