Vandaag 16.8 onderneemt links een massale poging om de toelating voor het rechts-nationalistische muziekfestival Frontnacht te laten intrekken door het stadsbestuur van Ieper. Het masker van de gemeentelijke autonomie valt, de echte machthebbers van het regime stappen naar voren: de partijvoorzitters. Conner Rousseau eist dat het bestuur Frontnacht verbiedt, anders stappen zijn schepenen op. Zelden werd een lokaal bestuur zo openlijk geïntimideerd door een nationale partijvoorzitter.

Ook de linkse regimepers doet zijn duit in het zakje. Standaard, Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen en Belang van Limburg brengen een hetze-artikel waarin een extreemlinkse Duitse academicus komt zeggen dat Frontnacht zou moeten verboden worden. ‘Mensen van kleur zullen die dag niet veilig over straat kunnen lopen’, wordt de vette titel. Enig bewijs daarvoor wordt niet geleverd.

VTM leek op eerste zicht betere argumenten te hebben, want toonde audiofragmenten. Het liedje van Flatlander is op eerste zicht rechts, maar nergens strafbaar. Een vermeend lied van FLAK is wat anders, want er wordt ‘sieg heil’ in gebruld.

Wat de leugenpers niet doet doen wij echter wel: wij contacteerden Phil van FLAK. En die is in een exclusieve reactie aan onze redactie formeel:

‘ Dit lied hebben wij nooit openbaar gespeeld en is ook nooit door ons gepubliceerd. Dat zou in Duitsland ook een misdrijf vormen. Wij hebben al 5 muziekalbums gepubliceerd die allemaal door de staat gecontroleerd zijn en geen probleem vormden. Al onze liederen zijn volkomen legaal.

Ik treed intussen al 12 jaar openbaar op. Ik heb concerten gegeven in vele landen van Europa en ben nog nooit op basis van mijn optredens aangeklaagd of vervolgd. Mijn optredens in Bulgarije, Engeland, Spanje, Portugal, Finland, Tsjechië, Italië, Hongarije, Frankrijk, Zwitserland, Nederland en anderen spreken een duidelijke legale taal.

Ik ben nog nooit voor wat dan ook veroordeeld.’

Phil van FLAK

Heeft VTM vandaag dus met opzet fake news verspreid om links en Conner Rousseau te helpen om de arm van het stadsbestuur van Ieper om te wringen? Daar ziet het wel naar uit.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “FRONTNACHT: Phil van FLAK: ‘ Al onze liederen zijn volkomen legaal’”

  1. Journalisten kijken elke avond onder hun bed om te zien of er geen nazimonstertje onder zit. De enige ‘nazi’ die ik ken dat is nasi goreng met wat gebakken rijst en eitjes. Ik kom zeker naar de Ijzerwake, en velen met mij. Op de Ijzerwake zie je nog iets wat je niet ziet in de linkse steden: gelukkige Vlaamse gezinnen met kinderen. In de linkse steden zie je alleen bakfietstrutten, rare linkse leeglopers en migranten, gezellig zeg… En ondertussen vliegen de bommen en granaten rond je oren in Antwerpen. Wat een drama dat linkse beleid.

  2. Een reden te meer o al van zaterdag naar de ijzerwake af te zakken . Of misschien al van vrijdag , voor een protestmarch in Ieper

Trending

%d