Op zaterdag 27.8 organiseert de VZW IJzerwake een identitair muziekfestival met groepen uit binnen- en buitenland, Frontnacht. De groepen werden doorgelicht door de overheidsdiensten, maar dat leverde geen bezwaren op; toelating werd dus verleend. ‘Terecht’, aldus IJzerwake, ‘want wij bewaken al 29 jaar de lijn: radicaal nationalisme is welkom, neonazisme niet.’

Vrije meningsuiting voor rechtse mensen is voor links echter onaanvaardbaar, en dus startte de PVDA’er Geert van Langendonck met een clubje genaamd ‘Vredescollectief’. Dat verstuurde deze week een ‘open brief’ om uit te leggen hoe gruwelijk neonazistisch de liedjes wel zijn die zullen gezongen worden.

In één van de liedjes, zo zegt de PVDA, wordt verwezen naar ‘Hermannsland’. En dat verwijst naar een uitgeverij waar online verkeerde boeken worden uitgegeven. Neonazisme dus!

Ze moeten daar bij de PVDA misschien toch eens een abonnement op Netflix nemen, want daar kan je de reeks ‘Barbarians’ zien. Die gaat over de opstand van de Germanen tegen de Romeinen in het jaar… 9 na Christus! De veldheer van de Germanen is Arminius – en dat is in het Duits gewoon ‘Hermann’. Vandaar ook dat er in Duitsland een groot ‘Hermannsdenkmal’ staat: een monument ter ere van Arminius!

De Germaanse veldheer Arminius, of Hermann in het Duits. Een uitgever van neonaziboeken in 2022, aldus het ‘Vredescollectief’ van de PVDA.

Met neonazisme heeft het liedje dus niks te maken – net als IJzerwake of Frontnacht trouwens. Hermann is al 2000 jaar dood en geeft dus in 2022 echt geen neonazistische boeken uit. De PVDA heeft zichzelf weer eens onsterfelijk belachelijk gemaakt.

Kaarten voor Frontnacht bestel je hier!

Fragment uit de ‘open brief’ van het PVDA-‘Vredescollectief’ met de hilarische blunder.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “PVDA denkt dat Germaanse veldheer Arminius een uitgever is”

  1. En toch is screwdriver geen slechte band

  2. Nog een reden om zeker naar Frontnacht te gaan .

Trending

%d