Sossen kapen AntwerpPride en sluiten anderen uit

Linksliberalen en andere progressieve wereldverbeteraars beweren dat holebi’s minder rechten zouden hebben dan hetero’s. Quod non. Maar de GayPrides – doorgaans optochten met een hoog decadent en kind-onvriendelijk gehalte – blijven elkaar opvolgen om die ‘rechten’ op te eisen. Bovendien blijken de deelnemers te radicaliseren.

Stel uzelf eens de volgende vragen: mogen holebi’s deelnemen aan onderwijs? Ontvangen holebi’s na een carrière een pensioen? Mogen holebi’s gaan werken? Worden holebi’s geweigerd in een hobbyclub? Sluit de zorgsector de deuren wanneer een holebi zich aanmeldt met een zorgnood? Ons lijkt dat de antwoorden duidelijk zijn. Holebi’s worden met andere woorden niet gediscrimineerd omwille van hun seksuele voorkeur. Punt.

Acceptatie daarentegen is niet hetzelfde als het toekennen of weigeren van rechten. Cijfers van een HLN-bevraging tonen aan dat de Vlaming over het algemeen holebi’s meer dan aanvaardt. Uiteraard streven de organisatoren achter de Prides naar een onrealistische 100% acceptatie, waarbij ze al te gemakkelijk hun andere linkse agenda vergeten, namelijk die van de multiculturele heilstaat. We kennen allemaal de olifant in de kamer die holebi’s nooit zal aanvaarden: de moslimgemeenschap. Maar dat geheel terzijde.

Het politieke getouwtrek rond de ‘holebi-rechten’ maakt trouwens slachtoffers. Vooral in eigen kringen wordt op elkaar geschoten. De radicalisering van diegene die zichzelf de ‘échte’ verdedigers van de holebi’s noemen neemt zienderogen toe. Holebi’s bekritiseren elkaar onderling omwille van de verkeerde partijkaart. De Pride, die een imago wil aanmeten van hyper-verdraagzame en verbindende optocht, wordt gekaapt door extreemlinkse progressievelingen die andersdenkenden willen verbannen van de activiteiten de komende dagen in Antwerpen.

Deze gefrustreerde knaap is politiek medewerker voor de Gutmenschen van de sociaaldemocraten in het Europees Parlement, waar de parvenues van Vooruit en de PS ook toebehoren. Ooit mocht hij eens op de foto met Katleen Van Brempt (Vooruit) tijdens een stage op haar kantoor en sindsdien is hij helemaal fan, in die mate dat hij het te pas en vooral te onpas overal vermeldt.

Siebe is een van de vele klavierhelden die op onder andere Twitter N-VA-leden de huid vol scheldt omdat ze aanwezig zeggen te zullen zijn dezer dagen in Antwerpen voor de AntwerpPride. De N-VA, die al langer iederee vorm van conservatisme mijdt en die als liberale partij walgt van het klassieke gezin van man, vrouw en kinderen, is voor Siebe niet welkom. Anders gesteld: een homo met een lidkaart van de N-VA is een slechte homo. Een vreemde redenering voor iemand die vindt dat “ieder zichzelf moet kunnen zijn”.

P.S.: Siebe heeft een probleem met nationalistische symbolen en vlaggen. Siebe zwaait zelf graag met de regenboogvlag. Ook de Europese vlag is welgekomen voor Siebe. Siebe heeft niet door dat ook dat telkens vormen zijn van een zekere trots, van ergens bij te willen horen. Siebe begrijpt het niet goed. Wees niet als Siebe.

2 comments

  1. Fout!!
    Als je een artikel over Anrwerppride plaatst. zorg dan voor een foto van het gebeuren en niet één die op de achtergrond de tv-toren in Berlijn toont.
    Gewoon luie journalistiek!!!!

  2. conservatieven en nationalisten kunnen perfect homo – of Q;;;- zijn . Maar op een walgelijke , decadente gayparade horen ze inderdaad niet thuis . Maar dat moet een eigen beslissing zijn , geen uitsluiting door de ” verdraagzamen ” .

Comments are closed.