Meise: Roemeense Roma-huurders maken stort van huurhuis, HLN verzwijgt afkomst

In Meise hebben ‘horrorhuurders’ een huurhuis als een volkomen ruïne achtergelaten. Nadat ze na een jarenlange procedure eindelijk uit de woning moesten vertrekken bleek alles vernield: stopcontacten uit de muren, bergen opgestapeld vuilnis, nooit ook maar iets gepoetst… Maar ook de omgeving werd herschapen in een rampgebied: er werden tonnen afval gestort rond het huis, die nu door de eigenaar met containers moeten afgevoerd worden…

De huurders waren een Roma-clan uit Roemenië. Ze runden hier een afbraakfirma, ongetwijfeld allemaal in regel met belastingen en BTW, en gooiden het afbraakafval gewoon rond hun huurhuis neer. Hun advocaat is van Roemeense afkomst en wist de procedure lang te rekken, waardoor de vervuiling rustig lange tijd kon doorgaan.

Jamaar, denkt u nu misschien, heb ik daar al niets van gelezen in de mainstreampers? Zeker, het verhaal haalde half juli breed de sensatiekrant HLN. Maar HLN deed één belangrijke ingreep: elke verwijzing naar de Roma-achtergrond van de horrorhuurders werd weggelaten. HLN deed dat omdat het een door het regime gesubsidieerde krant is, en de regimeleugen dat ‘immigratie een verrijking is’ beschermd moet worden. Maar het feit blijft: Essentiële informatie uit een verhaal weglaten is ook liegen als krant.

3 comments

  1. mooi en gezellig ,je woning te zien afbreken , maar wij Belgen zijn dat gewoon ?weet u nog hoeveel huizen van Belgen tegen de vlakte zijn gelegd , door een rode politieke maffia ???? schandalig dat zoiets kan en mag , nu de woning van die de Roma huurders hebben afgebroken ,mag van onze domme ,onnozele Belgische rechtstaat ? maar eenmaal afgebroken is er niemand die de schade moet betalen ? en men krijgt als VERHUURDER die rotte ? vuile ,stinkende bende er NIET UIT ??? en de heren politieke mafiosé bloeden nu uit hun neus ,en weten van niets ? was het mijn huis dan vielen er zeker ???????? BELGIË IS ROT

  2. PoCo-censuur om vermeend “racisme”(sic) te vermijden zeker ?

Comments are closed.