Voorpost roept op tot actie tegen ‘globalistisch’ omvolkingsbeleid

De nationalistische actiegroep Voorpost gaat in Nederland en Vlaanderen actievoeren tegen het omvolkingsbeleid, zo heeft de organisatie laten weten en roept iedereen op hieraan deel te nemen. De oproep komt enkele dagen nadat uitlekte dat het liberale regime het stikstofbeleid in Nederland gebruikt als stok om de Nederlandse boeren van hun land af te slaan en op deze grond huizen en aanmeldcentra voor asielzoekers gaat bouwen. Actieleider van de organisatie in Nederland, Florens van der Kooi, heeft middels een videoboodschap laten weten dat de eerste acties zullen volgen in de Noordoostpolder te Flevoland.

Volgens de actiegroep is er bewust beleid om de Nederlandse bevolking te vervangen door andere volkeren, dat wordt uitgevoerd door globalistische krachten.

Door massa-immigratie wordt onze bevolking en haar manier van leven langzaam maar zeker vervangen. Deze omvolking is een techniek die gebruikt wordt door globalisten om volkeren te knechten, grondgebied te veroveren, beschavingen en culturen uit te roeien en macht en invloed te verwerven.

Kritieken op het omvolkingsbeleid werden in het verleden, door aan het regime gelieerde opiniemakers, regelmatig afgedaan als zijnde complottheorieën, die niet op feiten zouden steunen. Dat verhaal is lastig vol te houden nu er brieven op het internet zijn in te zien van de provincie Flevoland waarin heel helder wordt uitgelegd dat er sprake is van ‘aankoop stikstofruimte in de Noodoostpolder’ en met als doel ‘het Rijk wil op de locatie van de agrarische onderneming een aanmeldcentrum voor asielzoekers realiseren.’

4 comments

 1. Het Oekraïne van Zelenski is voorbestemd als het nieuwe eldorado voor Afrikaanse immigranten.

 2. Het doel van de liberaal/socialistische asiel -en immigratiepolitiek beoogt op termijn de vernietiging van de natiestaten in Europa en en de demografische minorisering van de autochtone bevolking. De NAVO, de gewapende arm van president Joe Biden, is de voornaamste hinderpaal om een einde te maken aan de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Zal de NAVO de ultieme grens overschrijden door finaal kernbommen te leveren aan het ongeleid projectiel, Zelenski? Wanneer gaan de NAVO- en de EU provocaties (economische oorlog tegen Rusland en wapenleveringen aan Oekraïne) stoppen vooraleer de escalaties Europa in een derde Wereldoorlog sleuren? Wij en niet de Amerikanen bevinden ons in de vuurlinie. Zelenski is even gek, dom en fanatiek als wijlen Adolf Hitler.

 3. Dat is allemaal heel fijn, maar wanneer gaan ze is inzien dat het allemaal veel meer is dan “omvolking”.
  De “Ontvolking” is al een hele tijd bezig en gaat in versneld maar discreet tempo verder.
  Ondertussen zijn de VS, EU, NAVO onder deskundige leiding van het WEF bezig een kernoorlog te ontketenen
  door Rusland. Litouwen en pedofiel Zelensky spelen dit spel gretig mee, deze laatste is jaren geleden op die
  plaats gekomen dankzij de WEF leden en steun van 100-den miljoenen $ voor hem persoonlijk.
  Wanneer gaat de oppositie is echt wakker worden?
  “Omvolking” is gestart in de jaren ’70 en wat is er ondertussen ECHT tegen gedaan, buiten betogingen en dergelijke
  acties? Niets.
  Het is nu 10 voor 12 om de echte oorzaak van al wat gebeurd is en nog zal gebeuren aan te pakken.
  K. Schwab, B. Gates, Soros, Rockefellers, Rotschilds en nog vele anderen waaronder zelfs pipo A. DeCroo. zijn
  nu al jaren bezig met de ONTVOLKING, het vernietigen van de aarde en de mensheid.
  De mens 2.0 is in de maak en zal weldra een feit zijn als we niet massaal op straat komen tegen deze griezels.

Comments are closed.