Vrijheid van mening ! Heeft u ook altijd gedacht dat dit basisrecht met kanjers van kapitalen prijkt in de statuten van de politieke partij die zich opwerpt als Vlaams én liberaal? Neem dan even nota van wat een Limburgs boegbeeld van die partij op 24 juni jongstleden getwiet heeft  als reactie op wat in Knack was geschreven over Vlaams Belangers die tegen abortus zijn. Natuurlijk zijn Vlaams Belangers tegen abortus, twittert het blauwe vrouwmens met de aanminnige voornaam Soetkin:

“Hun ouders zouden namelijk onmiddellijk abortus gepleegd hebben, moesten (sic) ze op voorhand geweten hebben wat voor degoutante monsters hun kinderen zouden zijn!”

Voor het zoete kind uit het bronsgroen eikehout volstaat het niet die kinderen voor monsters uit te maken, het zijn voor haar, Jehaes helaas, monsters van de degoutante soort. Wat het blauwe sieraad van de Limburgse politiek dan wel denken moet van de ouders die zo’n walgelijke monsters op de wereld gezet hebben, doet het de goegemeente niet kond (of moest ik hier kont schrijven gezien het drekgehalte van haar ontlasting?), maar Vlamingen in Limburg die wellicht nog in dubio zouden verkeren omtrent de politieke partij van hun keuze, zullen er nu wel rotsvast van overtuigd zijn dat ze blauw en niks anders dan blauw te stemmen hebben.

Muggezifters die menen zich blauw te moeten ergeren aan die vulgaire platvloersheid van een deerne die zich volslagen onbekwaam toont om in het openbaar te functioneren, geven zich daarmee schaamteloos bloot als ‘natuurlijke Vlaams Belangers van degoutante soort’. Niét het soort allicht waar Jehaes de monsterlijke stem van zou willen krijgen. Ze zou wel gek zijn. Of liberaal. Zoals ook Theo Francken vindt in zijn twiet waarin hij Jehaes een diploma 10/10 aanreikt voor haar examen haatspraak. Theo gebruikt het Engelse hatespeech, maar prijst wel sarcastisch haar groot talent, dat hij vrankweg klasseert op het niveau Verhofstadt en De Gucht. Twee figuren die ik niet in mijn hart draag, maar of zij die vergelijking met Soetkin Jehaes hebben verdiend, die vraag laat ik graag aan de kritische, maar rechtvaardige, lezer over.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Moet je voor blauw venijn in Limburg zijn?      ”

 1. Loze Limburgse Lolbroek, Herk-het-Dorp

  Dat ze mottig is, daar kan ze niet aan doen “daar in bronsgroen eikenhout waar het nachtegaaltje blaft” maar dat ze ambetant doet daaraan wel.

 2. OVDL is een schande voor vlaanderen , de corrupste partij van de EU en is bezig met de laatste stuiptrekkingen voordat ze voorgoed van het toneel verdwijnt.

 3. De (r)overheid wil en kan geen rechtschapen en bekwame mensen meer vinden!
  Waarom?
  1ste- Niet willen omdat ze bang zijn dat dan hun corrupt en crimineel nest volledig uitgerookt wordt (iets wat toch reeds bezig is en niet meer te stoppen is)
  2de- Niet kunnen omdat geen enkel weldenkend mens geassocieerd wil worden met deze misdadige bende vakinhoudelijke onbenullen.

 4. Wim Braeckmans

  Wat een dom lichtgewicht.

  1. Doctor Clitoris Causa

   Een dom (lichtge)wicht !

Trending

%d bloggers liken dit: