Middels een verordening heeft de gemeente Sint-Jans-Molenbeek, deel van de stad Brussel, gisteren de Nederlandse politicus Geert Wilders van de PVV verboden de gemeente te bezichtigen. De Nederlandse oppositieleider bezocht het Vlaams Parlement en Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter, om vervolgens samen de demografische situatie in een tweetal wijken van de stad Brussel te bekijken. De politici werd een bezoek aan de gemeenten ‘voor hun eigen veiligheid’ verboden, om vervolgens door politieagenten van de stad tegenhouden te worden, alvorens ze de wijken Anderlecht of Molenbeek konden bereiken.

PVV-voorman Geert Wilders sprak, na de verordening te hebben ontvangen van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek, over ‘Wat een bedrog’. In de brief werd duidelijk gewezen op mogelijk geweld tegen beide politici en blijkbaar kunnen de lokale autoriteiten twee volksvertegenwoordigers dan niet beschermen, zo komt in de brief naar voren:

“De Heer Wilders een ernstige terroristische en extremistische dreiging boven het hoofd hangt en dat het derhalve bijzonder af te raden zou zijn om zich bloot te stellen in het kader van een openlijk provocerende manifestatie die ruim openbaar wordt aangekondigd……”

Vlaams politicus Filip Dewinter was ook niet te spreken over de keuze van de gemeente en politie om beide politici te beletten de gemeenten van Brussel te bezoeken. Hij stuurde via Twitter de wereld in dat: “De omvolking en de islamisering haalt het v/d democratie.” Zo bleef het voorgenomen bezoek van beide heren beperkt tot het Vlaams Parlement en een korte wandeling, waar op het moment nog wel ruimte is om kritiek te uitten op de islamisering en het omvolkingsbeleid van de Belgische regering.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Brussel verbiedt Nederlandse volksvertegenwoordiger door stad te wandelen”

  1. https://m.gva.be/cnt/dmf20220516_94696416

    Deurne – Buurtbewoners van het Wim Saerensplein worden bedreigd en zelfs aangevallen door groepjes jongeren. Afgelopen weekend liep het echt uit de hand toen klanten van café Daniel’s bekogeld werden met stenen. “De politie zegt dat ze niets kan doen. Dan zit er niets anders op dan het recht in eigen handen te nemen”, zegt buurtbewoner Geert.

  2. Met alle respect voor beide politici, maar ik had dat verbod naast mij neergelegd en mijn weg vervolgd. Het is een grondwettelijk recht dat iedereen mag gaan en staan waar hij/zij wil, daar kan een burgemeester niks tegen doen. Ik hoop dat beide heren hem een proces aandoen wegens schending van de mensenrechten.
    Dat is het minste wat ze kunnen doen.

  3. Met alle respect voor beide politici, maar ik had dat verbod naast mij neergelegd en mijn weg vervolgd. Het is een grondwettelijk recht dat iedereen mag gaan en staan waar hij/zij wil, daar kan een burgemeester niks tegen doen. Ik hoop dat beide heren hem een proces aandoen wegens schending van de mensenrechten.
    Dat is het minste wat ze kunnen doen.

Trending

%d