Op de nieuwe publieke omroep Ongehoord Nederland was gisteren de Vlaamse politicus Filip Dewinter te gast om over relevante, politieke onderwerpen te spreken. Hij kwam om o.a. iets te vertellen over de massale immigratie in Vlaanderen en de gevolgen voor de samenleving. Volgens hem wordt Antwerpen, wanneer dit beleid wordt voortgezet, in de toekomst Antwerpistan. Wat in de grote steden gebeurt, met de verandering van bevolkingssamenstelling en daarmee ook de cultuur, zal volgens Dewinter in heel Europa gebeuren.

De gevolgen van de massale instroom van vooral Afrikanen in Vlaanderen, die naar de grote steden trekken waar hun volksgenoten al zitten, hebben enorme gevolgen voor de maatschappij. Volgens Dewinter: “Binnen nu en twee generaties zijn wij autochtonen Vlamingen in Antwerpen een minderheid.” Wanneer het Europawijd beleid blijft om onze grenzen open te houden, dan is het gevolg “Europa wordt Eurabia” zo liet Filip Dewinter aan de Nederlandse televisiekijkers weten.

Ongehoord Nieuws met Filip Dewinter, Niek Rogger en Raisa Blommestijn – Afl 23

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Filip Dewinter op Nederlandse televisie: “Europa wordt Eurabia””

  1. De Waarheid heeft haar Rechten !

  2. Het globalisme vernietigt alle culturen, ook de Arabische. Er is geen multicultuur, slechts een universele monocultuur.

  3. Het verschil met de kolonisatie door de Europeanen. De Europeanen werden nergens uitgenodigd toen voet aan wal zetten. De Meeuwen die hier na WO2 neerstrijken uit Afrika, het Midden-Oosten en Azië worden in hun thuislanden gerekruteerd door lokale tussenpersonen voor rekening van de asielmaffia. Business in Europa aangemoedigd door liberale oligarchen.

  4. Filip Dewinter wordt alom verguist en is de enige politieker die eerlijk de mening van velen en ook
    de mijne verkondigt.want wat is er mis om onze kultuur en waarden uit te dragen en te koesteren
    waar onze. Voorouders voor gestreden hebben.!!!

Trending

%d