Advocaat Rasmus Paludan, die zowel een Deens als Zweeds paspoort heeft, kwam deze week betogen in Örebro, ten westen van Stockholm, dat zorgde voor een golf aan vernielingen in de stad. Paludan is voorman van de rechtse partij Stram Kurs. (Harde Lijn) Op dit moment voert de partij een campagne tegen de invloed van de islam, met als onderdeel ook het verbanden van de Koran. De actie riep deze week in Zweden boosheid op van de migrantenjeugd in Örebro die medewerkers van de Zweedse overheid aanvielen. ‘Tragisch, zeer tragisch is het geweld en vandalisme’ aldus een lokale politiewoordvoerder.

In totaal zijn er 12 politieagenten gewond geraakt. Zowel politieauto’s en bussen, brandweerauto’s en auto’s van gewone burgers zijn aangevallen, met stenen bekogeld en in de brand gestoken. Journalisten ter plekke spraken van ‘een gekkenhuis’, waarbij de migrantenjeugd alles begon te vernielen wat binnen het bereik viel, duidelijk als antwoord op de komst van Paludan en zijn uitspraken over de islam.


Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Politicus in Zweden spreekt kritisch over islam, stad door migrantenjeugd gesloopt”

  1. Alle raciale vreemdelingen moeten vertrekken.

    1. En de niet radicale vreemdelingen mogen op “nette” wijze het autochtone volk vervangen, dus gekleurde welkom zolang u maar geen moslim bent.

      Ach ja het is maar welke agenda u aanhangt, die van de religie of etniciteit.

  2. Dat gaat niet verbeteren als we er zelf aan toegeven en zelf niets ondernemen.de geschiedenis heeft dat al verschillende keren gedaan.

  3. De religie van de vrede laat weer eens het ware gezicht zien. De oplossing is heel simpel, want de islam hoort niet in Europa dus : alle moslims verplicht remigreren. Dat is de milde oplossing, maar er is nog een andere.

Trending

%d