In het Kremlin hebben Poetin en de zijnen weer iets om zich vrolijk over te maken. De gemeenteraad van Palm Springs in Californië heeft unaniem besloten om transgenders en non-binairen (personen die niet goed weten of ze man of vrouw zijn) een universeel basisinkomen te verlenen. De gelukkigen (?) zouden 900 dollar per maand krijgen, ongeacht hun inkomensniveau en zonder tegenprestatie.

Om uit te zoeken hoe dit praktisch moet worden aangepakt wordt alvast 200.000 dollar ter beschikking gesteld aan de twee organisaties die het voorstel voor een universeel basisinkomen op tafel legden, namelijk DAP Health en Queer Works. Volgens deze twee organisaties behoren transgenders en non-binairen tot de meest kwetsbare bevolkingsgroepen, die meer dan anderen te maken krijgen met dakloosheid, werkloosheid, seksueel- en fysiek geweld en discriminatie. Met hun project willen ze de nodige sociale en institutionele verandering creëren ten voordele van de twee doelgroepen. Ze hopen later dit jaar aanspraak te kunnen maken op een deel van de 35 miljoen dollar die de staat Californië opzij heeft gelegd voor universele basisinkomensprogramma’s.

Wie geen transgender of niet non-binair is, heeft pech gehad en kan fluiten naar het universele basisinkomen. Pure discriminatie dus! De telefoon op het stadhuis van Palm Spring stond dan ook roodgloeiend na de bekendmaking van het besluit. En de directeur van Queer Works, Jacob Rostovsky, zelf een transgender en dus potentieel rechthebber op een extra zakcentje van 900 dollar per maand, kreeg een karrenvracht aan dreigtelefoontjes over zich heen.

Het einde van de woke- en transgenderwaanzin is dus nog niet in zicht. En nu allen op naar Oekraïne om de ‘westerse waarden’ te gaan verdedigen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Universeel basisinkomen voor transgenders in Palm Springs, Californië”

  1. “Vuilen” Hetero

    Uw “beste vriend” (laten) afsnijden om poen te pakken ? “Met alle Californezen maar niet met den dezen”

Trending

%d