Getuigenis: zwart Congolees racisme

Na de recente stormschade verscheen op Facebook een opmerkelijk getuigenis over het zwarte Congolese anti-blanke racisme. We hebben de naam en de foto anoniem gemaakt, verder is het een screenshot. Verhelderend alweer…

Arabische slavenjager in Afrika. Hun handel werd in Congo beëindigd door het Belgische leger.

One comment

  1. bijna alle nieuwkomers zijn racistisch .. ze noemen elkaar ook altijd broeder of “frere” ondereen = zelfdehuidskleur of origine = broer . de linksen halen de grootste racisten en homohaters naar hier maar strijden tegen homohaat en racisme ( zo logisch zijn die mensen ).. vraag maar eens aan een arabier wat hij vindt van joden ? of van een vlaming.. ( “sale flems” zeggen ze meestal in brussel = sale flamand).. eigenlijk moet je als anti racist op rechts stemmen .. om zo min mogelijk racisten binnen te laten

Comments are closed.