Door gastschrijver Redbad

Zondag 6 maart wandelden twee jonge vrouwen, vriendinnen, vrolijk langs de Julianaweg in Heerenveen. Ter hoogte van het Tolhuisje kwamen ze een man met een Arabisch uiterlijk tegen die zonder enige aanleiding een van de dames een geweldige klap in de nek gaf. Half verdoofd begon ze te gillen en toen haar vriendin haar te hulp schoot werd ze het volgende slachtoffer. De man bonkte haar meerdere keren met het hoofd tegen de stoeprand terwijl hij schreeuwde dat dit alles in de naam van Allah was. Gelukkig kwamen er al gauw mensen op het tumult af en de onverlaat nam snel de benen.

De politie werd gebeld en een ambulance was snel ter plaatse die de uit vele wonden bloedende vrouw naar het ziekenhuis vervoerde. Daar werd een gebroken neus geconstateerd en haar gebit was zwaar beschadigd zodat ze wortelkanaalbehandelingen moest ondergaan. Ook werd de hulp van een psycholoog ingeroepen, omdat het slachtoffer zo angstig is geworden dat ze ‘s nachts niet durft te slapen. Gelukkig werd de dader snel gearresteerd, het bleek een 28 jarige inwoner van Emmeloord te zijn. Benieuwd hoe de rechter deze wandaad zal vergelden, al hoeven we daar in dit land geen hoge verwachtingen van te hebben, dat heeft de ervaring wel geleerd.

In navolging van de grote steden in het Westen blijft ook Fryslân niet gespaard van de zegeningen van de opgedrongen multiculturele samenleving.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Aanslag op twee jonge vrouwen in Heerenveen”

 1. Elke keer als ik zo’n bericht lees dan denk ik: “zou ons volk eindelijk wakker worden?”.
  Maar dan lees ik weer commentaren van linkse moraalriddertjes op Twitter en dan weet ik dat er nog veel misdaden en verkrachtingen moeten gebeuren voor het overgrote deel van onze bevolking beseft dat het onmogelijk is om met deze barbaren samen te leven.
  Het is een uiterst smerig en destructieve tactiek die tegen ons Europees volk gebruikt wordt. Miljoenen gewelddadige vreemdelingen naar Europa halen om op hetzelfde moment een constante anti-blanke haatcampagne te voeren in de media, in de scholen, door ‘big tech’ en culturele instellingen.
  De kracht van het linkse antiblankisme ligt niet alleen bij het importeren van miljoenen Afrikanen en Midden-Oosterlingen, maar vooral in het feit dat de inheemse blanke bevolking volledig verlamd raakt door ‘anti-racisme propaganda’, waardoor we collectief geen weerstand bieden tegen geweld van vreemdelingen.

  1. Jozef Vervloet

   Dan moeten we maar het heft zelf in handen nemen.

  2. Je moet het maar meemaken ……..maar 88jaar zijnde en getuige van zoiets zal ik niet aarzelen van
   zulk krapuul te raken waar ze het niet graag zullen hebben met mijn stok!!!

 2. Dat ons Volk dat blijft slikken is werkelijk onbegrijpelijk. Ik krijg dagelijks moordneigingen. Mijn razernij richting dat gespuis en vooral de volksverraders is grenzeloos.

Trending

%d bloggers liken dit: