Kellogg Foundation betaalt illegalen in New Mexico (VSA) basisinkomen – $ 500 per maand

Door gastschrijver Delfi

De Kellogg Foundation, een zeer linkse stichting van de gelijknamige fabrikant van ontbijtgranen, financiert nu een wereldwijd proefprogramma voor het basisinkomen in New Mexico die maandelijkse betalingen van $ 500 uitdeelt voor 330 families van illegalen in 13 provincies. De betalingen worden gedaan via directe storting of prepaid-kaarten en er zijn geen voorwaarden waar het geld voor kan worden gebruikt. Financiering komt van de WK Kellogg Foundation en UpTogether, zo staat in het persbericht te lezen.

Soortgelijke proefprogramma’s voor het universele basisinkomen zijn uitgeprobeerd in landen als Canada en Finland — ze faalden jammerlijk. Het blijkt dat mensen te betalen om enkel te overleven niet bepaald motiverend is. Zo is naar voren gekomen bij het verstrekken van het basisinkomen in Finland, dat mensen geen werk vonden, maar wel gelukkiger en minder gespannen zouden zijn.

Radicaal-linkse doelen zijn niets nieuws voor de Kellogg Foundation. De afgelopen jaren heeft de stichting gedoneerd aan Black Lives Matter, Soros’ Open Society Foundation en anderen. Het bedrijfsleven heeft duidelijk belang bij de invoer van laaggeschoolde werkkrachten en consumenten, onder meer om de lonen van inheemse arbeiders te drukken. Het is overigens verbazingwekkend dat de vakbonden hierover nu zo stil zijn, want in het verleden was dit anders. Toen beseften vakbonden wel degelijk dat de import van buitenlandse arbeiders vooral in het voordeel is van het patronaat en in het nadeel van de werknemers die zij vertegenwoordigden.

Joe Biden: “Blanken zullen een ABSOLUTE minderheid zijn in Amerika – dat is een bron van onze kracht.”

Niet enkel het grootkapitaal, doch ook politieke partijen zijn voorstander van omvolking en een post-blank Amerika/Europa. Dat de Democraten in de VSA pleitbezorger zijn van open grenzen en omvolking is een open deur (grens) intrappen, het is namelijk de uitgekiende strategie om het overwegend blanke en christelijke kiezerspubliek van de Republikeinen voor eeuwig en altijd tot een demografische en electorale minderheid te reduceren. Een politieke strategie die op termijn de VSA zal voeren in de richting van een eenpartijstaat en de opheffing van de democratie. Kortom, de United Communist States of America. Enkel de hamer en sikkel in de regenboogvlag ontbreken nog om het plaatje compleet te maken. Want de klassieke Stars & Stripes vlag is een reliek van het zo gehate blanke Amerika, dus ook dat symbool moet op de schop.

One comment

  1. Alles is tegenwoordig tegenwoordig anti Blank.

    Er zou zelfs een Viking serie uitkomen met een negerin als leider. Pure waanzin.
    Ook komt er een Lord Of The Rings TV (talmoed vision) serie uit vol met niet blanken.

    Niets is veilig…

Comments are closed.