Op 9 februari heeft het Hof van Beroep van Toulouse erkend dat een man – die meent een vrouw te zijn – en die op natuurlijke wijze een kind heeft verwekt bij zijn wettelijke echtgenote, het recht heeft om in de geboorteakte van het kind als moeder te worden vermeld. Het kind in kwestie werd verwekt toen de ‘vader’ (mentaal en in het registratiekantoor) al van geslacht was veranderd, terwijl hij nog over zijn mannelijke voortplantingsattributen beschikte.

Het meisje werd geboren na de wijziging van de burgerlijke staat van de man in vrouw.  De ambtenaar van de burgerlijke stand – blijkbaar een ‘extreemrechtse reactionair’ – had vervolgens geweigerd het verzoek van de vader tot erkenning van het moederschap op de geboorteakte van het kind te vermelden. Volgens de ambtenaar kon alleen de moeder die het kind baarde de moeder zijn.

Het stel stapte naar de rechter en in 2018 beval het Hof van Beroep van Montpellier dat de transgendermoeder op de geboorteakte van het kind wordt vermeld als de ‘biologische ouder’. Maar in 2020 heeft het Hof van Cassatie de zaak verbroken en naar het Hof van Beroep van Toulouse verwezen. Dat hof van beroep van Toulouse was van oordeel dat beiden als moeder kunnen beschouwd worden.

De nihilistische decadentie triomfeert in de Republiek van de Rechten van de Mens tot het punt van waanzin. Of de vaderlijke moeder het kind borstvoeding gaf of geeft, zijn we niet te weten gekomen. Veel gekker hoeft het allemaal niet meer te worden.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Vader wordt officieel de moeder van een kind dat al een moeder had (kunt u nog mee?)”

  1. Wie durft nog te zeggen dat wij in het westen geen waarden meer koesteren, waar we voor willen vechten, dus, ten oorlog!

  2. …”de moeder die het kind baardde” … Een pasgeboren kind met een baard? Waw!

Trending

%d