Door gastschrijver @Dietsland

De leus en organisatie White Lives Matter (Blanke levens doen er toe) zijn volgens de PvdA, GroenLinks, Denk en 50Plus ‘puur racisme’. In een tweet noemt Richard Moti, die overigens ook aangifte doet tegen de anonieme organisatie, een zelfklever die op zijn verkiezingsposter is geplakt ‘bedreigend’. De reacties van de politici komen nadat plakkers in het land op pad zijn geweest om deze leus te verspreiden.

Toen de leus en organisatie Black Lives Matter (Zwarte levens doen er toe) de wereld rond ging hoorde je geen van deze politici of partijen zich ertegen uitspreken. Ze vinden 1 tot 2 miljard dollar aan schade, meer dan 2000 gewonde politieagenten en minstens 19 doden géén bedreiging, maar een zelfklever met de tekst ‘White Lives Matter’ op een verkiezingsbord wel.

Ook wordt er schande gesproken over de zelfklever waar “landverrader” op staat. Ironisch, want toen de politici zich hierover uitspraken was #BaudetLandverrader het populaire sleutelwoord op twitter. Een klassiek gevalletje hypocrisie van de extreemlinkse partijen.

De Turks-islamitische partij DENK noemde de zelfklevers zelfs een “keiharde aanval op de democratie”, want het willen censureren van andermans meningen is natuurlijk wél democratisch. Wellicht doelden ze niet op de inhoud van de zelfklevers maar op het beplakken van verkiezingsborden. Dan vragen wij ons af wanneer DENK zich uitspreekt tegen het grote aantal ANTIFA-klevers op dergelijke borden.

Partijen die zich uit durven spreken tegen leuzen als ‘White Lives Matter’ zijn uitgesproken anti-Blank. Leden van de Dietse Volkspartij overwegen aangifte te doen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “‘White Lives Matter’ is racistisch volgens linkse politieke partijen”

 1. Voor zij die Red Ice’s mening over de Russische situatie willen; hier is hun laatste video propvol met informatie. Dingen die je nooit zul horen in het Westen.

  Onderwerpen:

  – Een Amerikaanse Generaal spreekt de waarheid over hoe Amerika en NATO verantwoordelijk zijn voor wat er nu gaande is.

  – Oekraïnse immigranten niet welkom in het Westen. oa. Zweden weigert Blanke vluchtelingen. On-Fucking-Gelooflijk!

  – globo-homo rotzooi gepromoot in Oekraïne.

  – joodse president van Oekraïne een marionet van het Westen; een clown.

  https://odysee.com/@redicetv:1/no-go-zone-ukraine-who-is-to-blame:e

 2. Zoals alleen ‘zwarten’ het ‘N’ woord mogen gebruiken van onze linkse hoeders, mag alleen links het woord ‘blank’ gebruiken. Links is zowel onze vader als onze moeder en wij, hun kinderen, hoeven slechts te gehoorzamen.

 3. Rechtse Rakker

  Het zoveelste bewijs dat masochistisch Links weerzinwekkende nestbevuilende Oikofobie als een adder aan de borst koestert, uit pure & onversneden zelfhaat ; “weg met ons blanken” heu…..”witten” want die Linkse idioten wanen zichzelf albino’s te zijn !

Trending

%d bloggers liken dit: