Op vrijdagavond is in het centrum van de stad Groningen een Nederlandse man zwaar mishandeld tijdens een avondje stappen, zo meldt de lokale media. De beelden hiervan zijn verspreid via de sociale media en daarop is te zien dat de Groninger op de grond ligt en door een lichtgetinte man vol in zijn gezicht wordt geschopt. De beelden hiervan gingen rap over het web en werd duizenden keren gedeeld en de video zelf had honderdduizenden kijkers. Inmiddels zijn de bewuste beelden op verzoek van het slachtoffer van de website van het nieuwsmedium verwijderd.

De enorme ophef die hierover is ontstaan heeft nu eens een positief gevolg gehad. De lichtgetinte kopschopper heeft zich vrijwillig gemeld bij de politie in Groningen. Hij wordt vervolgd voor poging tot doodslag en zware mishandeling. Het is een regelmatig terugkerend probleem in Nederland, dat buitenlanders de confrontatie met Nederlanders opzoeken, vaak gedoeld en met motief om veel fysieke schade aan te richten.  

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Zware mishandeling Groningse man door buitenlander”

  1. Toon Autoch, autochtoon

    Zou autochtonofoob racisme weeral geheel of deels het motief kunnen geweest zijn ?

    1. Vooral omdat ze een vrijgeleide krijgen door de autochtonofobe justitie

Trending

%d bloggers liken dit: