Door gastschrijver @Dietsland

De Marokkaanse drugsbendes werken verwoestend en ontwrichtend. In de lage landen is de cokehandel in handen van de Mocromaffia. Ze zijn wreder, extremer maar vooral gewelddadiger dan hun voorgangers. Op het moment loopt er een rechtzaak en staat Yassine A. terecht voor zijn aandeel in een reeks aanslagen op werknemers van fruithandel De Groot in het Gelderse Hedel. Ze hadden in 2019 een partij van 400 kilo cocaïne aangetroffen. Cocaïne wordt vaak vervoerd in containers waar ook bananen in zitten, deze cocaïne is dus per ongeluk bij de fruithandel terechtgekomen.

De fruithandel meldde dit bij de politie en gaf de cocaïne aan de overheid. Vervolgens kwam de Mocromaffia ‘vergoeding’ eisen, 1,2 miljoen euro wilden ze. Toen betaling uitbleef werden er brandbommen op de huizen van werknemers gegooid. Er waren in totaal 7 geslaagde en 2 verijdelde aanslagen.  De ‘diverse’ toekomst is een toekomst van brandbommen en liquidaties. Immigratie is dodelijk.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Marokkaanse drugsbende terroriseert Gelders bedrijf”

 1. Meer diversiteit wil ook zeggen dat er meer drugstrafiek is.
  – In West-Europa heb je de Marokkaanse, Albanese en Turkse kartels die vooral cocaïne verhandelen.
  – In de Verenigde Staten heb je de Mexicaanse kartels die cocaïne, heroïne, methamfetamine en fentanyl verhandelen.
  – In Australië heb je de Chinese kartels die vooral ‘crystal’ methamfetamine smokkelen.
  Naast drugcriminaliteit en het buitensporig geweld dat ermee gepaard gaat, zijn er natuurlijk ook de verwoestende effecten die deze harddrugs op jonge mensen aanrichten.
  Skid Row is een gebied in het extreem-liberale Los Angeles, Californië dat gekend staat om z’n vele drugsverslaafde daklozen. Als je wil zien hoeveel miserie de liberalen hebben veroorzaakt door alles maar te tolereren, bekijk dan onderstaande video.
  https://youtu.be/3nvTgSW2L8Q

Trending

%d bloggers liken dit: