Het Kamerlid van Forum voor Democratie (FvD), Simone Kerseboom, heeft afgelopen woensdag bij de vaste commissie voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking met emotie verhaald over de plaasmoorde in Zuid-Afrika. Dit op een moment dat vooraanstaand politicus in het land, Julius Malema, tijdens een rechtszitting liet weten ‘ook in de toekomst te mogen oproepen tot het afslachten van blanken’. De verantwoordelijk minster Schreinemacher, voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, ziet er niets in om dit bij de Zuid-Afrikaanse regering aan de orde te stellen, zelfs niet middels een aparte ‘fact finding mission’ om dit te onderzoeken.

Kerseboom wijst op de historische banden met Zuid-Afrika, dat het welzijn van de boeren voor Nederland van belang is en dat een regering zich zou moeten inzetten dat de landonteigingen en de boerderijmoorden stoppen. Het Nederlands regime, bij monde van minister Schreinemacher, is enkel geintersseerd in de kwestie van de hoge criminaliteitsscijfers, doet alsof de historische band met de Afrikaners niet bestaat en wil enkel de misdaad die het land teistert aankaarten bij de dialoog met de Zuid-Afrikaanse regering.

Het is een opvalende reactie van de minister, omdat in het coalitieakkoord juist werd gesproken over een actief buitenlandbeleid op dit terein. Men wil een voorstrekkersrol spelen als het gaat om de internationale rechtsorde, mensenrechten en kwetsbare groepen, zo valt te lezen. Blijkbaar gaat dit niet op voor de racistische moordpartijen op Afrikaners in Zuid-Afrika.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “[Video] Simone Kerseboom (FvD) wil ‘fact finding mission’ naar Zuid-Afrika over plaasmoorde”

  1. Natuurlijk durven die lafaards en hypocrieten niet reageren en de plaasmoorden niet aankaarten omdat het Blanken zijn

Trending

%d bloggers liken dit: