De petitie voor een onverdeeld open Nederland is inmiddels al meer dan 850.000 keer ondertekend en gaat in de richting van de 1 miljoen ondersteuners. In het manifest bij de petitie spreken een aantal vooraanstaande politici, hoogleraren, filmakers en ondernemers zich uit tegen het coronatoegangsbewijs waarmee het liberale regime Nederlanders het leven moeilijk maakt. Volgens de schrijvers brengt dit enorme schade toe aan de maatschappij en staat het niet in verhouding tot de eventuele voordelen voor de volksgezondheid.

In het manifest wordt ook gewezen op de inbreuk op de grondrechten, die volgens de schrijvers niet noodzakelijk of proportioneel zijn, nu we weten dat het virus SARS-CoV-2 hier zal blijven rondgaan en nimmer meer verdwijnt. Het coronatoegangsbewijs zal blijvend een deel van de niet-gevaccineerde burgers uitsluiten, wat bijdraagt aan de toenemende polarisatie en verdeeldheid in onze maatschappij.  

Een van de boegbeelden achter het manifest is de voormalig staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, Mona Keijzer, die nu juist uit de regering stapte vanwege dit coronatoegangsbewijs. Daarnaast het gaat om Dr. Jona Walk, een arts die is gepromoveerd op immunologie en vaccinontwikkeling én Hoogleraar waarschijnlijkheidsrekening Dr. Ronald Meester.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Petitie ‘Onverdeeld Open’ richting miljoen ondertekenaars”

  1. In Oostenrijk is een vrouw veroordeelt voor het toebrengen van lichamelijk letsel tegen haar syrische verkrachter. Blijkbaar is verzet plegen tegen een verkrachter strafbaar. Niet dat ik verbaast ben.

    https://rmx.news/austria/austria-woman-charged-with-bodily-harm-for-stabbing-syrian-migrant-who-tried-to-rape-her-in-vienna/  2. Ik weiger een corona pas. Als een chip in je hoofd (of reet) verplicht wordt; dan weiger ik dat ook.


Trending

%d bloggers liken dit: