Een meerderheid in de Tweede Kamer ziet niets in een onderzoek naar misstanden bij de GGD, de overheidsorganisatie die verantwoordelijk is voor het inspuiten van de vaccins en boosters in Nederland voor bescherming tegen het coronavirus. Dat bleek gisteren, toen Kamerlid Gideon van Meijeren van Forum voor Democratie poogde hiervoor een debat aan te vragen, maar dit door een meerderheid werd afgewezen. Vorige week kwamen het Forum voor Democratie en journaliste Sietske Bergsma met een schokkende videoreportage, waarin beelden te zien waren waarbij medewerkers de wettelijke regels overtraden, bij het adviseren van minderjarigen over o.a. de mogelijke bijwerkingen van het vaccin.

De videoreportage over de GGD-missstanden werd driftig gedeeld op het internet en is inmiddels al 400.000 keer bekeken. Hoewel dit onder gewone mensen tot veel onrust leidde, met name het aandringen bij kinderen om hun ouders te misleiden en toch een prik te nemen, is de hele werkwijze bij de GGD duidelijk voor een meerderheid van de Kamerleden niet interessant. Zo worden sterke en zelfs zichtbare signalen dat bij de GGD de zaken niet op orde zijn, hoewel ze een belangrijke rol spelen in het bestrijden van de coronapandemie, niet uitgezocht en daaruit blijkt wel dat een volgzame Kamermeerderheid wederom geen interesse toont om de misstanden in het coronabeleid te onderzoeken.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Meerderheid Tweede Kamer ziet niets in debat over misstanden bij GGD-vaccinclub”

 1. – De Canadese politie arresteert een 80 jarige man omdat hij de claxon van zijn auto gebruikte.
  – Een linkse activist rijd met zijn auto in op de truckers in Canada. Vreemd genoeg is dat geen terreur volgens het gerecht. Oh, en hij is een veroordeelde pedofiel…

  Bekijk het hier:

  https://odysee.com/@redicetv:1/no-go-zone-wicked-games-in-ottawa-trucker-protests-must-continue:0

 2. Beste 2e kamer,
  Wij hebben notitie genomen van alle tegenstemmende partijen en zullen dat papiertje waarop jullie namen staan meenemen naar de eerstvolgende verkiezingen in maart a.s.
  Vervolgens zullen we dat papiertje bewaren tot aan de landelijke verkiezingen.
  En na de uitkomst geen excuses verkondigen over slechte campagne of zoiets.
  Mensen vergeten niet.dat:
  – jullie het volk niet vertegenwoordigen
  – jullie onze vragen ter zijde schuiven
  – Jullie onze bezorgdheid bagatelliseren
  – jullie leugens accepteren
  – jullie ons afdoen als wappies
  – jullie het wel prettig vinden op het pluche waarop jullie zitten
  – jullie geen idee hebben dat tzt de rekening komt

  Mensen vergeten niet……

 3. Heiligen (de progressieve elite) hoeven niet te praten met de legioenen van de duivel (wij dus). Het is gezien, het is niet onopgemerkt gebleven.

Trending

%d